Partyflock
 
­ Nederland

Bass addicts
Top Dj's aangevuld met regionale talenten

gepubliceerd door , op
Bass addicts
2 september 2010
Op zaterdag 2 oktober vindt in discotheek Exciting in Kinderdijk de eerste editie plaats van Bass addicts. Na bijna een jaar van relatieve stilte zal DFB-Events opnieuw de beats weer uit de speakers laten knallen en alle ‘Bass addicts' uit deze regio trakteren op een onvergetelijke avond.

Na 3 verschillende experimentele edities van Brutalizer (eind 2009) heeft de organisatie er nu voor gekozen om de meest gangbare stijlen binnen de hardcore-scene aan bod te laten komen en de nadruk zal hierbij liggen op de wat bekendere stijlen zoals oldschool,early-rave en mainstream hardcore.

Bass addicts zal Discotheek Exciting op zijn grondvesten doen laten schudden en de bezoekers meenemen op een tijdreis waarin we terug gaan naar het begin van de hardcorescene. In het verloop van de avond zullen de bezoekers erachter komen waarom hardcore anno 2010 nog steeds uitermate populair is bij een hele grote groep echte Bass addicts. Op deze eerste editie van Bass addicts krijgen talentvolle dj's uit de regio de kans zich te meten met een aantal (inter)nationaal bekende top dj's.

2 uur lang Human Resource & DJ Dazzler
De absolute klapper van de avond is een spectaculaire 2 uur durende back2back dj-set van 2 grootheden binnen de hardcorescene.
Human Resource mag zich met recht één van de grondleggers van de hedendaagse hardcoresound noemen.Deze twee mannen zijn al ruim twintig jaar actief in de hardcorescene en hebben dan ook al op talloze feesten en festivals in binnen- en buitenland gestaan. Dj Dazzler is één van de mannen die wereldwijd heeft opgetreden met de groep Evil Activities. Niet alleen met Evil Activities heeft Dazzler de nodige successen behaald maar ook solo kan hij zich meten met de allerbeste dj's ter wereld. Human Resource en Dazzler zullen samen discotheek Exciting omtoveren tot een walhalla voor de echte hardcore liefhebbers en jullie laten genieten van de allerbeste early-rave en hardcore.

Dj Dazzler is één van de mannen die wereldwijd heeft opgetreden met de groep Evil Activities. Niet alleen met Evil Activities heeft Dazzler de nodige successen behaald maar ook solo kan hij zich meten met de allerbeste dj's ter wereld. Human Resource en Dazzler nemen jullie deze avond mee op een muziekale trip door het verleden die zal beginnen bij het ontstaan van de hardere house-varianten van de beginjaren 90. Vervolgens zal er worden opgebouwd naar de populaire stijl van de midden- en eind jaren 90. Dat betekend dus twee uur lang oldschool en early-rave op z'n best.

Lyrix rules the articore sound
Een andere welgerespecteerde dj die zal komen draaien op Bass addicts is niemand minder dan dj Lyrix. Deze dj,uit de stal van dj Ruffneck's Enzyme records label,heeft een verrassing in petto voor de liefhebbers van de door Ruffneck gecreëerde ART-core sound. Hij zal speciaal voor deze mensen een geweldige set gaan weggeven waarin deze muziekstijl centraal zal staan. Als deze dj op 2 oktober achter de draaitafels plaats neemt is het dus ook voor één keer. Lyrix rules the ART-core sound.

dj-talenten uit de regio
Naast bovengenoemde top-artiesten zal er op Bass Addicts dus ook ruimte zijn voor een aantal talentvolle dj's uit deze regio.
Zo zal dj The Razzler de openingsset van deze avond op zijn naam zetten met een set bestaande uit knallende early-rave tracks die je al in tijden niet meer hebt gehoord. Een andere dj uit de regio die eigenlijk geen talent meer genoemd mag worden is DjPsycho. DjPsycho zal in zijn set het tempo iets opschroeven met de allerbeste mainstream en uptempo hardcore. De afsluiting van deze onvergetelijke avond komt op naam van het duo Rictus Sempra en dj Focus. Deze twee dj's hebben allebei afzonderlijk van elkaar al één of meerdere keren op een evenement van DFB-Events gestaan en hebben toen al bewezen dat zij een zeer aangename aanvulling zijn op de line-up.Zij zullen nu voor één keer samen achter de draaitafels plaatsnemen. Rictus Sempra en Focus zullen jullie in dit laatste uur overdonderen met een portie keiharde (early)terror en er voor zorgen dat dit feest een waardige afsluiting zal krijgen.

Pendeldienst en combi-tickets
Omdat het openbaar vervoer niet toereikend is voor de bezoekers van Bass addicts zal Dance-FestivalBus een pendeldienst verzorgen zodat ook de mensen uit de omliggende plaatsen op een veilige en gezellige manier naar dit feest kunnen reizen. Vanuit onderstaande plaatsen kan je voor maar slechts €7,50 een busretour kopen waarmee je dus verzekerd bent van het vervoer van en naar discotheek Exciting in Kinderdijk. Om het helemaal makkelijk te maken biedt de organisatie jullie ook de mogelijkheid om een combi-ticket te bestellen. Een entree-ticket + een bus-ticket vanuit de opstapplaats van jou keuze voor slechts €15,- Opstapplaatsen:Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Zwijndrecht, H.I.Ambacht en Sliedrecht.

Bereikbaarheid/parkeren
Discotheek Exciting is gelegen aan de Molenstraat 117 in Kinderdijk en is gevestigd in hetzelfde pand als cafe de Klok. De ingang van de discotheek ligt onder aan de dijk maar dit zal ter plaatse duidelijk staan aangegeven. Voor de bezoekers die met de auto komen is er op slechts 100 meter van discotheek Exciting een grote gratis parkeerplaats.

algemene informatie
Kaarten voor dit feest zijn te koop via Paylogic,alle winkels van Primera,www.dance-festivalbus.nl en via telefoonnummer 06-25299540. Via laatst genoemde internetsite en telefoonnummer is het de makkelijkste en goedkoopste manier om je tickets te bemachtigen.Op deze manier betaal je geen extra servicekosten en worden de kaarten gratis thuis bezorgd.
De kosten van een entree-ticket in de voorverkoop zijn € 7,50. De kosten van een combi-ticket zijn €15,- Aan de deur kosten de entree-tickets €10,- per stuk.

Voor meer informatie kijk op www.dance-festivalbus.nl of stuur een mail naar info@dance-festivalbus.nl

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Lyrix altijd goed, is ook meestal de persoon achter de Gangsta Alliance-optredens (Y)