Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam viert 30 oktober Halloween
Early bat actie

gepubliceerd door , op
Zaterdag 30 oktober kan Amsterdam weer massaal Halloween vieren in de WesterUnie op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein. Net als vorig jaar dreigt dit feest weer het Halloween feest van Nederland te worden. Althans: dat mag toch verwacht worden met dit feest, deze locatie en met ingrediënten als Nôze, Joost van Bellen en een 100% verkleed publiek. De organisatoren hebben een uitgekiende line-up samengesteld die staat als een huis en waarbij slechts één argument doorslaggevend was voor het boeken van de artiesten: het vermogen om feest te maken! In twee zalen (WesterUnie en WesterLiefde) kan er gruwelijk los gegaan worden.

In de WesterUnie is “Nôze” de headliner. Dit Franse duo brengt live aanstekelijke feest-house met onweerstaanbare balkan-beats en hilarische teksten. Het Amsterdamse publiek heeft al verschillende keren kennis met ze kunnen maken en deze boeking is dan ook op veler verzoek. De absolute feestmaker van vorig jaar Joost van Bellen is de tweede hoofdact van de avond. Deze gangmaker achter Rauw, Valtifest, OWAP en OHAF behoeft geen verdere introductie. De avond wordt geopend door het duo Sven Prinsen & Tettero die de zaal flink zullen opwarmen en het muzikale bedje zullen spreiden voor “Off the Wall”. Dit dj/vj duo schuwt de hits niet en mixt dvd's op onnavolgbare wijze aan elkaar tot een bombardement van beeld en geluid. De avond wordt afgesloten door het Amsterdamse supertalent dj Jaziah. MC Sherlock zal de avond in stijl hosten & toasten.

De WesterUnie is deze avond omgedoopt tot de FOXlife True Blood zaal en hiermee wordt de lijn doorgetrokken van het Halloween feest van vorig jaar en het Vampierenbal van maart j.l. in de stadsschouwburg Amsterdam. Beide, spectaculaire feesten werden toen ook mogelijk gemaakt door deze digitale zender die hiermee zichzelf en de succesvolle, bekroonde vampierenserie TrueBlood in de markt zette.

In de tweede zaal; de Haunted House zaal wordt op zeker gespeeld door de programmering van het duo Claire & Sheila Hill; vorig jaar nog de verrassing van het Amsterdam Halloween feest. Mr. Wix die in maart nog de ornamenten van het plafond draaide op het TrueBlood vampierenbal in de stadsschouwburg, zal deze zaal op zijn kop zetten. Maar hoe je ‘ t draait, keert of programmeert: het belangrijkste feest-ingrediënt zal het publiek-zelf zijn. Door het naleven van de stricte dresscode “ Sexy, scary & dangerous”, kan dit feest al niet meer stuk. Om nog meer dan vorig jaar iedereen aan te moedigen om zich helemaal uit te leven in een gevaarlijke en sexy Halloween-outfit zal de meest originele creatie beloond worden met een prijs.

De organisatie is in handen van Ex Porn Star in samenwerking met Eelko Anceaux. Meer info en tickets via www.amsterdamhalloween.nl

4 opmerkingen

vorig jaar uitverkocht & gewoon het vetste halloween feest van de stad :-)
Kaartje in de pocket ,was echt zooooooooooooooo vet vorig jaar