Partyflock
 
­ Nederland

Give it Dub in Doornroosje

gepubliceerd door , op
Give it Dub in Doornroosje is een feit en komen harder dan ooit. Met een line-up vol Britse bazen gaat deze editie ongetwijfeld alle (moddervette) voorgaande edities overtreffen.

De eerste headliner is Kromestar. Deze Londenaar is één van de groten in de scene en in de vele jaren dat hij al meedraait heeft hij met zijn veelzijdige sound veel dubstep liefhebbers voor zich weten te winnen. Van diep tot club-rockers en alles daar tussenin, deze man produceert en draait het. Zijn releases zijn te vinden op labels als Deep Medi Musik, Southside Dubstars en Dubstar. Kromestar komt deze avond echter niet alleen. Hij neemt zijn eigen MC mee, namelijk MC Sun of Selah. Deze twee hebben samen talloze clubs gerocked binnen en buiten de UK. Ook Nijmegen zullen ze deze avond laten zien waarom deze combo zo populair is.

The Others zijn op dit moment prominente leden van Dub Police Records, helemaal vanwege het feit dat zij de meest ge-releaste artiesten zijn op het label. Hun sets zijn vet en ze zijn dan ook geregeld ´on-air´ te horen op radio/tv-zenders als Rinse FM, Kiss FM en GetDarker TV. Ook hun samenwerkingen met Caspa en N-type laten zien dat deze gasten big zijn in de scene.

Funtcase maakt deel uit van één van de heetste labels van het moment: Circus Records. Zijn eerste release (So Vexed / Matrass Punch) werd door velen dj's gedropt en zijn volgende release staat alweer in de planning. Onlangs is er nog een samenwerking tussen Funtcase en Datsik verschenen op het EX 7 label, dus je weet dat het goed zit qua produceren met deze gast. De dj-sets van Funtcase zijn net zoals zijn tracks, hard en gemaakt om de club te slopen.

De Give it Dub crew bestaande uit BeeVee, Spange Batta en DBS is uiteraard ook van de partij, en MC Brown Sugar zal deze avond jullie host zijn.

The Nimma dubstep take-over is getting bigger and bigger!

1 opmerking