Partyflock
 
­ Nederland

Bla Bla presenteert line-up Closing Summer en ADE

gepubliceerd door , op
Bla Bla & Bar27 present: Mathias Kaden ‘Closing Summer'
Wie is toch die Oost-Duitse baas die altijd zo staat te swingen achter de decks, met die heerlijke en onvermoeibare glimlach? Altijd, zonder uitzondering. Die dj die de ene na de andere rockende plaat feilloos aan elkaar staat te mixen? Altijd, zonder uitzondering. Nooit een moment van stilstand of rust in zijn sets, maar alsmaar doorrollende beats waarbij meeswingen gewoonweg de enige optie is. Er is geen artiest die z'n positieve energie zo goed weet over te brengen op het publiek als hij. En het lukt hem altijd, zonder uitzondering! Hij is de ultieme funkmaster, 'the thunder from Thuringia', het is Mathias Kaden! Oooohyeah!

Nu kan de organisatie met overvolle trots verkondigen dat er nog een lang gekoesterde droom in vervulling gaat. Als afsluiter van deze veelbewogen zomermaanden brengen BlaBla en Bar27 gezamenlijk een zeer exclusieve en intieme zondagse tête-a-tête met deze frontman van Freude am Tanzen en Vakant. Vier uur lang zal hij laten zien en vooral laten horen waarom hij tot de top van de wereld behoort. Je hoeft maar naar hem te kijken en je loopt over van gelukzaligheid en positieve energie die je dansreflexen zullen tarten. Bijgestaan door Bar27 en BlaBla residents Daniel Sanchez, Olivier Weiter, Mulder, El Mundo & Satori en Ricketic belooft dit een heerlijk nazomers en vooral exclusief onderonsje te worden. Eentje waarbij jullie dit seizoen voor het laatst met z'n allen kunnen genieten van hoogstaande muziek in de nazomer van 2010. Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar driehonderd kaarten beschikbaar en er is geen gastenlijst.

Rotzooii presents Bla Bla / Saved / Quartz ADE Labelshowcase 'official kick off'
Na deze mooie intieme afsluiting van de zomer rol je direct in het internationale ADE spektakel. De altijd uitverkochte Rotzooii in de WesterUnie presenteert dit ADE de official kick off op woensdag met een Bla Bla labelshowcase. Bla Bla nodigt voor deze kick off de twee internationale labels Quartz en Saved records uit. Deze ultieme samenwerking leid tot een hoogstaande line up die je dit ADE niet kan, mag of wilt missen. Op het programma staat de Engelse Saved records frontman Nic Fanciulli die beter bekend is van zijn talloze remixhits. Hij zal deze avond samen met de Engelse Alex Tepper zijn label komen vertegenwoordigen.

Bla Bla vriend Paco Osuna uit Spanje is uiteraard ook aanwezig om de WesterUnie volledig op zijn kop te zetten. Paco Osuna zal samen met Bla Bla frontman Daniel Sanchez later dit jaar een release uitbrengen op het label Plus 8 van Richie Hawtin. De Franse technokoning 'altijd voetjes van de vloer' Paul Ritch is eigenaar van het bekende Quartz Label en komt op deze Bla Bla labelshowcase de Franse technoscene vertegenwoordigen.
Maar een Bla Bla labelshowcase is natuurlijk niet compleet zonder Bla Bla frontman Daniel Sanchez en zijn Bla Bla artiesten zoals de nieuwkomer Anna Bohle, de altijd feestende boys El Mundo en Satori en de eigen pompende Mulder.

Voor deze exclusieve Bla Bla/ Saved records/ Quartz avond loopt de kaartverkoop aardig hard dus zorg dat je die kaarten snel binnenhaalt. De earlybird tickets van 10 euro zijn inmiddels bijna uitverkocht. dus op=op

Upcoming events

Bla Bla update

Check hier de promo video:

5 opmerkingen

Artiest El Mundo
Gezwellie! Erg benieuwd naar dat album :)
Oo weer dikke respect voor het affiche :D
leuk artwork!