Partyflock
 
­ Nederland

Dr'op

gepubliceerd door , op
Dr'op
15 juli 2010
Een nieuwe rauwe dansavond gaat op zaterdag 4 september in de Effenaar van start. Onder de noemer Dr'op wordt er in het Eindhovense eindelijk weer eens op frequente basis het dak eraf geblazen. De stad is een moddervette electro- en rauwe discoavond rijker. Dr'op brengt je niet alleen een gezellige ambiance, maar bovendien ook de nieuwste gast-dj's en artiesten met internationale allure. De kleine zaal van de Effenaar krijgt zo'n opdonder dat je je afvraagt of je niet in een vieze Franse club terecht gekomen bent.

Voor de eerste editie van dit tweemaandelijkse clubavond, nodigt de Dr'op-crew de volgende artiesten uit:

Mr Magnetik
De eerste buitenlandse headliner komt uit het Mekka van de hedendaagse elektro, België. Sinds het begin van de jaren '90 speelt deze grafisch vormgever annex dj en party promotor een vooraanstaande rol in de Waalse elektro scene. Magnetik's debuut EP 'You've Been Magnetized' is een vaste killer in Dr. Lektroluv's dj-sets. Met releases op het befaamde Lektroluv label en onlangs op het Coco Machete label knalt zijn gevaarlijke springerige sound uit de speakers.

The Longmen
Deze lokale all-stars behoeven eigenlijk geen introductie meer na hun weergaloze optredens op Lowlands, STRP en de diverse Vice feestjes. Feest, springen, schreeuwen en vuisten in de lucht zijn vaste waarden tijdens hun dj-sets.

Style Beats Liberation Front
Style Beats Liberation Front staat voor een rebelse opstand op de dansvloer. Daarom stort deze muziekfreak steevast een stevige lading elektro over ons heen, met de distortion van The Ramones, de dikke sound van Daft Punk en de dansmoves van Elvis. Dit alles in perfecte balans met een vleugje rauwe disco, waar Saturday Night Fever nooit van had durven dromen.

Bram van Helden
Bram is in het Eindhovense nachtleven allang geen onbekende meer. Als Nachtlamp stond hij al regelmatig achter de draaitafels en aan hem de glorieuze eer om de eerste Dr'op editie te openen.

Kortom, met deze line-up heeft het zuiden geen excuus meer om laf thuis te zitten! Gas Dr'op!

Zaterdag 4 september / Dr'op: Bram van Helden, The Longmen, Mr Magnetik, Style Beats Liberation Front / Effenaar / kleine zaal / aanvang 23.00 uur / € 5,- / voorverkoop reeds gestart via Ticketmaster.nl / www.effenaar.nl