Partyflock
 
­ Nederland

Gefreakte doch chique ADE special in klassiek theater

gepubliceerd door , op
Bar27 Freak n'Chic & Lola ED Showcase
23 september 2010
De zomer loopt jammer genoeg ten einde, maar de herfst brengt altijd weer een leuk vooruitzicht: het Amsterdam Dance Event! 's Werelds grootste indoor clubfestival en meest toonaangevende elektronische muziekconferentie. Dit jaar zal Bar27 wederom tijdens ADE vertegenwoordigd zijn met een label showcase op vrijdag 22 oktober om je vingers bij af te likken! Te gast is namelijk het Franse label Freak n'Chic met een aantal vooraanstaande helden; Chris Carrier, Seuil en Shonky zullen de honneurs uit Parijs waarnemen in het prachtige theater van de Boom Chicago tijdens deze ADE special.

Chris Carrier is sinds geruime tijd een underground icoon en heeft de afgelopen jaren talloze, kwalitatieve producties gereleased op labels als Get Physical, Crack & Speed, Brique Rouge, Robsoul en natuurlijk het vertrouwde Freak n'Chic. Met zijn diepe en warme tech-house beats heeft deze underground ster nu overduidelijk een prominente plek verworven in de internationale house scene.

Zo ook Seuil, welke met zijn muzikaal gevarieerde achtergrond van piano, blues, jazz en percussie jaren geleden begon met produceren. Met een waslijst aan internationale releases achter zijn naam beheert hij momenteel zijn eigen succesvolle label Eklo. Als het op zijn muziek aankomt, probeert hij naar eigen zeggen altijd een unieke groove te vinden. Hij wordt dan ook door zijn collega's terecht gezien als een compleet en getalenteerd muzikant/DJ.

Shonky doet daar zeker niet voor onder, deze heerlijke baas weet pas wat grooven is. Enkele maanden geleden speelde hij ook al op Wunderbar en ging de beste man na het feest nog eventjes flink door. Uiteindelijk was hij een dag later in het Westerpark, waar hij samen met Boris Werner nog 8 uur b2b heeft staan draaien, nog steeds niet achter de decks weg te slaan! Met zijn sexy en techy house vibes maakt Shonky de Franse driehoek deze nacht compleet.

Naast al het Franse geweld is er ook sterke support van eigen bodem: Wesdex (We Are E), Tommy Kornuijt (Studio Soulrock) en de Bar27 crew met Olivier Weiter, Charles Davos (Live), Ricketic, Eke Evi, Erin en Rus. Locatie is ditmaal het klassieke theater van de Boom Chicago aan het Leidsplein. Het eerste evenement in de Boom van Bar27, waar er aan het einde van dit jaar en hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2011, twee flinke klappers zullen volgen. Het wordt de ideale kick-off van een mooie samenwerking tussen Boom Chicago en Bar27. een gefreakte ADE special!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheer: