Partyflock
 
­ Nederland

Housequake sluit zomerseizoen bij Boomerang Beach

gepubliceerd door , op
Housequake
9 augustus 2010
FeestHousequake · Boomerang Beach Closing Party Site
Datumzondag 19 september 2010
WinactieHousequake actiegesloten
LocatieBoomerang Beach Site
Zondag 19 september zal het populairste House evenement van Nederland naar het Scheveningse strand komen om daar het Zwarte Pad eens flink op haar grondvesten te doen laten schudden. Het magische duo ROOG en Erick E, oftewel Housequake, zal tijdens deze laatste strandeditie van het jaar nog eens laten zien waarom zij tot de top behoren en komen daarvoor speciaal naar het intieme Boomerang Beach. Het belooft een legendarisch zondag te worden want zowel Housequake als Boomerang Beach zullen alles uit de kast trekken om deze ‘closing party' tot een onvergetelijke beleving te maken.

Speciaal voor deze afsluitende outdoor editie heeft Housequake wederom gekozen voor een line-up van het hoogste nationale niveau waarbij uiteraard de heren waar het allemaal om draait, ROOG en Erick E weer van de partij zullen zijn. Samen met de talentvolle en telkens terugkerende Greg van Bueren en Groovenatics staan zij garant voor een aardverschuiving die zonder twijfel zijn sporen achter zal laten. Om hier nog eens een schepje boven op te doen zal ook de man die nagenoeg alle nationale festivals dit seizoen domineerde, Baggi Begovic, aanwezig zijn samen met debutant en aanstormend Haags talent Thomas Hensbroek.

Met een nieuwe naam en nieuwe inrichting sinds het begin van dit zomerseizoen heeft Boomerang Beach tevens een nieuwe kwalitatieve evenementen kalender weten te presenteren. Boomerang Beach heeft gedurende het seizoen diverse grote nationale en internationale evenementen gehost en blijft dit tot en met het laatste evenement volhouden! Met Housequake als ‘closing party' kan Boomerang Beach met trots terugkijken op een bewogen maar zeker succesvol seizoen.

Na een volledig uitverkochte editie in Bloemendaal 1 augustus is de kaartverkoop voor zondag 19 september ondertussen van start gegaan. Speciaal voor alle vroege vogels zijn er een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar tot en met 21 augustus! Daarna zijn er reguliere voorverkooptickets beschikbaar. Voor degene die graag iets meer wensen dan alleen een entreeticket is er de mogelijkheid te informeren naar de VIP-gelegenheden bij Boomerang Beach (vip@exclusiveproductions.com).

Line-up: Housequake (ROOG & Erick E), Greg van Bueren, Groovenatics, Baggi Begovic, Thomas Hensbroek

2 opmerkingen

 
Nou in bloemendaal draaide ze dus egt helemaal bagger.
Hoop dat ze er nu wel een goed feestje van kunnen maken.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 augustus 2010 om 16:38:
Nou in bloemendaal draaide ze dus egt helemaal bagger

kwestie van smaak, ik vond ze top