Partyflock
 

Sasha @ Manifest
A new nightlife experience with Labyrinth productions & Pioneer DJ

gepubliceerd door , op
Sasha
7 september 2010
Vanaf september 2010 slaan Labyrinth Productions, drijvende kracht achter befaamde concepten als Circoloco, Peoples en Cocoon in Café d'Anvers, en Pioneer DJ, de grootste speler op het vlak van DJ-materiaal, de handen in elkaar. Het nieuwe, ingenieuze concept kreeg de naam Manifest mee en staat garant voor een complete ervaring bestaande uit intensieve workshops gecombineerd met een grandioze party voorzien van ‘s werelds beste dj's.

Elke maand zal Manifest neerstrijken in Café d'Anvers, momenteel dé topclub in Antwerpen. De avond start met het Pioneer DJ Laboratory, waar een handvol young talents en muziekliefhebbers terecht kunnen voor een intensieve workshop. Pioneer DJ werd de laatste jaren zowat de grootste speler op de markt op het vlak van dj-materiaal. Een welverdiende plek die ze veroverden dankzij hun grensverleggende CDJ's. Maar daar liet het merk het niet bij en tot op de dag van vandaag blijft het vernieuwend en innovatief dj-materiaal ontwikkelen. Om op de hoogte te blijven van al dit nieuwe speelgoed en niet in het minst om al hun verschillende mogelijkheden onder de knie te krijgen, zijn wat workshops dus vast wel welkom. En dat is nu net wat Manifest aanbiedt. In combinatie met een vette party natuurlijk.

Voor elk maandelijks event zal er een beperkt aantal exclusieve tickets beschikbaar zijn die toegang verlenen tot zowel het Pioneer DJ Laboratory én de party zelf. En dan gaat het hier trouwens niet over je alledaagse party. Elke editie van Manifest zal op zijn minst één internationale topdj naar Antwerpen halen. De eerste editie van Manifest gaat door op 18 september en kan rekenen op een set van niemand minder dan absolute wereldtopper Sasha!

Hou de website dus in de gaten en wees er als de kippen bij voor een van de exclusieve tickets!

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 25687, 83908, 50688}
Nice!!!
Altijd goede line-up's bij Labyrinth! _o_
Sasha was echt bruut op Loveland! Echt weer eens een ouderwetse space set van de held
Heel vet! Eerst Cattaneo in Paradiso, de week erna Sasha in Antwerpen,wat een maand!
 
Artiest K-Libra
toch eens opzoeken dat cafe dan
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2907, 3350}
Artiest Morninglory
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 augustus 2010 om 09:51:
opzoeken dat cafe dan

(y)
laatste aanpassing
even op en neer naar de zuiderburen we hebben er zin in sasha x
laatste aanpassing