Partyflock
 

Cherokee viert zijn verjaardag

gepubliceerd door , op
Het is alweer enige tijd geleden dat Cherokee op 21 augustus het levenslicht heeft gezien! En dat moet weer gevierd worden! In navolging op de vorige party's in onder andere het Prinsestheater (Metz) en Club Vie viert hij op 20 augustus The Cherokee Birthday Bash in één van de mooiste clubs van dit moment, namelijk The Vip Room in Rotterdam. Uiteraard zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Als succesvol stylist weet hij als geen ander een feestje te organiseren, aan te kleden en realiseren. Daarom heeft Cherokee de volgende DJ's uitgenodigd:

Marc MacRowland (The VIP Room / I Love Housemusic)
Marc MacRowland zei meteen ja toen hij door Cherokee werd gevraagd en heeft al menig bezoeker met zijn/haar handen richting het exclusieve plafond van the Vip Room laten gaan. Marc eet house, leeft house, is house en draait house en staat zoals altijd garant voor een top avond. Naast zijn optredens scoort hij ook regelmatig met producties die hij samen maakt met:

Robbie Taylor (Stereo Productions / Blade Run)
Robbie Taylor is a coming man! Met zijn remix "2gether" die hij samen maakte met DJ Chus voor Roger Sanchez gooit hij op dit moment hoge ogen op o.a. Ibiza. De unieke combinatie van DJ/producer/muzikant zorgt voor een eigen, internationale, sound hetgeen Robbie Taylor een contract bij het zelfde boekingskantoor als DJ ROOG opleverde. Zijn muzikaliteit en trackkeuze maken hem ook tot een ideale DJ/producer om met live muzikanten te werken en de combinatie met Cherokee zal vanavond een verrassend tintje krijgen.

Charlie da Farma (Metz on Sunday, Beat Directors)
Charlie Da Farma begon met draaien op z'n 15e en raakte onder de indruk van het effect dat de combinatie van licht en geluid op het publiek had. Na een periode waarin een maatschappelijke carrière werd gemaakt en Charlie voornamelijk de andere kant van de DJ booth zag, kon hij de verleiding niet weerstaan en volgde er een wedergeboorte van Charlie Da Farma op cd's. Dit resulteerde in boekingen op talloze party's en in residenties bij diverse succesvolle clubs en concepten.

Jelle V (Parkzicht / Escape)
Uiteraard kan Jelle V in deze line-up niet ontbreken. Want naast zijn grote bekendheid door de Parkzicht feesten en jarenlange ervaring binnen het internationale club circuit is hij ook zeer regelmatig met Cherokee on the road. Vanavond hij maakt zijn debuut in the Vip Room en wees erbij want Jelle “knows how to party!”

DJ Etienne (Club Rox / Zinnelijk Zwoel)
DJ Etienne is iemand die weet wat er van hem wordt verwacht. Jaren lang stond hij op de dansvloer maar sinds 2 jaar bestuurt hij nu ook de pioneers. Zijn maandelijkse mixen zijn een echte must have van de house DJ die met de extra trommels van Cherokee wel raadt weet.

J-Sax (Sax Da Djee / Mae Brown)
Zodra J-Sax er lucht van kreeg heeft hij vanuit zijn vakantie adres direct toegezegd ook deze party van een flinke portie sax te voorzien. De door de wol geverfde handyman is de bewaker van melodische lijnen en bedenker van kleurrijke blazerslicks en effecten. Het spelen met (eigen) bands wisselt hij moeiteloos af met optredens met DJ's waarbij het beach-optreden met Peter Gelderblom en Cherokee al haast legendarisch is.

MC Rash zal met zijn vlotte babbel en rappe tong ook deze party hypen. The Vip Room beleeft vanavond alweer een première als de one liners & lyrics als geleide projectielen de club worden ingeslingerd.

SuPercussionist Cherokee gaat deze avond zelf ook voor het nodige vuurwerk zorgen. Het is geen toeval dat zijn naam in een adem wordt genoemd met oa: Alex Acuna (oa Santana, Robbie Williams), Luis Conte (Phil Collins, Micheal Jackson, Madonna) of David Haynes (Mary J.Blige, Chaka Khan). Dat schaart hem momenteel onder ‘s-Werelds beste percussionisten. Cherokee heeft een uitgebreid trackrecord aan optredens en al jaren genieten bijna alle DJ’s en party peoples van zijn muzikale toevoeging. Zeker op zijn eigen Birthday Bash zal hij de sterren van de hemel slaan en verrassend uit zijn hoek komen.

Naast deze super line-up zijn er uiteraard ook nog dance acts en zullen Black & White Optics, C-Style en Funky Kappers een exclusieve show verzorgen waarin de high fashion sunglasses van Paco Rabanne en Cavalli de geshowde (hair)styling, accessories & fashion completeren.

En alsof dat nog niet genoeg is zullen er ook nog een aantal verrassende primeurs en acts de revue passeren en worden er goodie bags weggeven!

Kaarten zijn uitsluitend op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar voor € 10,=

1 opmerking

Artiest Jame
wat voor style is dit??
laatste aanpassing