Partyflock
 
­ Nederland

Studio Soulrock tienjarig jubileum tour LVC Leiden

gepubliceerd door , op
Studio Soulrock
27 juli 2010
FeestStudio Soulrock · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 14 augustus 2010
LocatieLVC Cultuur Podium
Dit jaar bestaat Studio Soulrock 10 jaar en dat wordt gevierd met keihard feesten door geheel het land. Zaterdag 14 augustus is dan ook de beurt aan het knusse stadje Leiden. Het normaal zo rustieke plaatsje zal dan een nacht in de ban zijn van wat Studio Soulrock in deze 10 jaar allemaal teweeg heeft gebracht in partyland.

Studio Soulrock begon 10 jaar geleden als een klein flyer en promotiebedrijf. Nu, 10 jaar later is Studio Soulrock uitgegroeid tot Studio Soulrock en is naast een promotiebedrijf ook een platenlabel voor elektronische muziek, een boekingsorganisatie en worden er talloze feesten georganiseerd waaronder het welbekende Crackhouse, Pixel, Vinyl People en Vreemd.

Alle grootheden van de elektronische underground scene hebben in de afgelopen 10 jaar hun muzikale licht wel eens laten schijnen tijdens een Studio Soulrock event. Denk aan artiesten als: Micheal Mayer, Zip, James Holden, Heartthrob, Matthias Tanzmann etc etc. Studio Soulrock heeft behoorlijk wat pioneerswerk & statements gezet in het Nederlandse nachtleven. Carlos Valdes, de oprichter van Studio Soulrock heeft het nachtleven overspoeld met nieuwe impulsen: alternatieve feestlocaties, nieuwe manieren van muziek beleven, de artiesten van morgen geboekt en op deze manier heeft hij in die 10 jaar altijd een totaal nieuw type, jonger uitgaanspubliek, aangesproken en aangenaam verrast.

De artiesten die deze avond aan bod komen zijn de crème de la crème van de Neerlandse underground scene en parade paardjes van Studio Soulrock. (hoewel Studio Soulrock natuurlijk alleen maar parade paardjes heeft hebben ze deze selectie gekozen om Leiden op zijn kop te zetten.

Wees welkom op een nacht die het LVC trakteert op de beste house & techno tunes die de heren en dame uit hun enorme collectie speciaal voor jou gekozen hebben en reis deze nacht mee in de “good vibes” van 10 jaar Studio Soulrock.

2 opmerkingen

klinkt als een prima after na Gaasper! :)

wellicht aanwezig... Leiden (l)
Uitspraak van bl00m op zondag 8 augustus 2010 om 13:16:
klinkt als een prima after na Gaasper!

Helemaal mee eens!