Partyflock
 
­ Nederland

Electronation Minilogue Live @ Melkweg en Woodstock69

gepubliceerd door , op
Dit weekend zal niemand minder dan de Zweedse electronica formatie Minilogue tweemaal een speciale liveset ten gehore brengen. Vrijdagavond tijdens Electronation Klinch in de Melkweg en zondag 8 augustus avond op het strand bij Woodstock in Bloemendaal aan zee als perfect after van al het festivalgeweld de dag ervoor.

Minilogue's laatste album Animals op Cocoon records was zeer goed ontvangen en heeft hun status als een van de belangrijkste liveacts binnen hun genre meer dan bevestigd. Minilogue blijft altijd een brug slaan tussen high quality electronica en conceptuele kunst wat weergegevn word in hun uitbundige artwork. Daarnaast zijn ze ook een genot om naar te luisteren voor elke muziekliefhebber, tel daar een zomerse strandambiance bij op en het feest is compleet. Deze twee heren zullen dan ook beiden hun opwachting komen maken en hits ten gehore brengen als Animals en Hitchikers Choice evenals nieuw en onbekend materiaal.


Minilogue - Animals

Terry Toner, de drijvende kracht achter het geheel kan natuurlijk niet ontbreken. Met veel remixen, eigen materiaal en een nieuwe mix-cd op Marc Romboy's Systematic Recordings in het vooruitzicht blijft de beste man een bezige bij en zal dan ook alle zomerse juweeltjes uit zijn platentas weten te toveren. Check zijn laatste remix voor het Belgische electropop formatie Vive la Fête:



Uit Leiden zullen ook Sebastian Sleebos vs Menasse Workala hun opwachting maken voor een back2back set. Sebastian Sleebos heeft als winnaar van de Vinylized competitie een goede ontwikkeling doorgemaakt met veel festivals optredens als resultaat.
Support komt er ook nog in het vorm van underground helden Erin en Eke Evi van het Bar27 collectief en KlapSandwich bekend van de vuige Plak feesten. Deze local heroes weten precies de juiste snaar te raken en hebben hun opkomende status in de hoofdstedelijke undergound meer dan bewezen.

De locatie voor dit festijn kan uiteraard alleen Woodstock 69 zijn die als een Punica oase rijst uit al het strandtenten geweld aan de Bloemendaalse boulevard en een stukje authentiek Ibiza gevoel weet neer te zetten aan de vaderlandse kust.

Line-ups
Vrijdag 6 augustus: Minilogue (live), Terry Toner, Olivier Weiter
Zondag 8 augustus: Minilogue (live), Terry Toner, Sebastian Sleebos, Menasse Workala, Erin & Eke Evi, KlapSandwich

3 opmerkingen

Artiest Yzco
Toch wel heeeeel lekker na Dance Valley !
Dit word een maybe, eerst The Valley doorkomen :D
Minilogue en Terry Toner (Y)
C U at klinch!! :bounce:
En zaterdag (nu) in Tivoli de Helling in Utrecht