Partyflock
 
Element Warp Records is niet algemeen zichtbaar!

Flying Lotus

gepubliceerd door , op
Flying Lotus
17 juli 2007
Op donderdag 21 oktober staat Steven Ellison, beter bekend als Flying Lotus, tijdens het Amsterdam Dance Event in de Melkweg. Flying Lotus zal de Melkweg aan doen met een live show. De voorverkoop start zaterdag 31 juli via Ticketservice Nederland.

Steven Ellison, beter bekend als Flying Lotus, wordt geboren in Winneka, Californië. Hij werd gegrepen door de spannende geluiden van arcade games en noemt zichzelf dan ook van de 'Nintendo generation'. Met remixes voor grote namen als Kanye West is Flying Lotus een wereldwijd gerespecteerde eclectic hiphop beatmaker/dj/producer. Over Flying Lotus kan zeker gezegd worden dat hij een van de vaandeldragers is van de instrumentale hiphop en onderdeel van de vernieuwde beatstroming.

In 2007 tekende hij bij het bekende Warp Records waarna hij na de Reset EP met het vorig jaar verschenen Los Angeles uitkwam. Afgelopen mei werd, op hetzelfde toonaangevende label, het tweede album 'Cosmogramma' uitgebracht.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de jonge Oostenrijker Dorian Concept.

Voor het uitgebreide en diverse programma in de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event is een beperkt aantal passe-partouts verkrijgbaar, die toegang geven tot alle hiervoor genoemde programmaonderdelen. De passe-partout kost € 65 + lidmaatschap.

Amsterdam Dance Event is Europa's voornaamste conferentie voor elektronische muziek en daarnaast het grootste clubfestival ter wereld. Dit jaar vindt ADE voor de vijftiende maal plaats. www.amsterdamdanceevent.nl

4 opmerkingen

Deze gozer is zo'n held! :D
 
Ik heb de Cosmogramma, Limited first edition.
Echt een hele dikke CD, hij heeft 2 maanden nonstop in de CD speler gezeten :D
Dorian Concept komt dus in het voorprogramma... Naissss!