Partyflock
 
­ Nederland

Rauw

gepubliceerd door , op
Rauw @ klinch
3 augustus 2010
FeestRauw @ klinch
Datumvrijdag 13 augustus 2010
LocatieMelkweg Site
FeestRauw · Met Brodinski, B.R.U.C.E. en Joost van Bellen
Datumnacht van zaterdag 14 op zondag 15 augustus 2010
LocatieTivoli
Rauw doet naast festivals als Mysteryland, Solar, Extrema Outdoor en natuurlijk Valtifest, ook gewoon de club edities deze zomer. Het tweede weekend van augustus is het weer zo ver; een spetterende, ijzersterke line up met onder andere Brodinski, Bruce en rauwopperhoofd Joost van Bellen.

Brodinski is een graag geziene gast op Rauw. In januari draaide hij nog de sterren van de hemel naast Erol Alkan, nu is het tijd dat Brodinski zelf de grote buitenlandse gast is. De jonge knappe Fransman leeft muziek, hij produceert onder vele namen de meest geweldige dansvloer krakers en draait over de hele wereld zijn technisch perfecte en super innoverende sets. Afgelopen maart tijdens de Winter Music Conference in Miami was het Brodinski die tussen al die grote sterren de beste sets neer zette. Rauw is dan ook super enthousiast dat meneer Brodinski van de partij is.

Bruce is het nieuwe duo dat jacking Chicago House beats maakt met Ganster Raps over Sex Drugs, Geld en Gucci (of Louis Vuitton of Chanel natuurlijk.). Ze heten billionaire playboys Tony en Yayo, maar eigenlijk zijn het ‘gewoon' de Nederlanders Tom Trago en P. Fabergé, de laatste natuurlijk bekend van De De Jeugd van Tegenwoordig en Lele Sacchi. Bruce is een stuk serieuzer en venijniger dan de Jeugd en LeLe, een soort opzwepende diepe techno met de smerige stem van Fabergé die door de Dart Vader machine gehaald is.

Joost van Bellen is als gastheer en resident dj natuurlijk ook aanwezig. Waar de rest van dj land zich steeds meer vast pint op één stijltje is Van Bellen juist weer alle kanten op aan het gaan: van cosmic disco tot gemene acid house 2010, van onverwachte classics in een nieuw jasje tot de meest bizarre en vernieuwende klanken. Alles komt voorbij, zolang het maar dansbaar, en NU is.

In Utrecht is daar het Berlijns-Utrechtse-vj-duo JPech om een extra beeld explosie toe te voegen aan de nacht.