Partyflock
 
­ Nederland

Fiesta Summersounds
Zondag 29 augustus feesten aan het strand

gepubliceerd door , op
Op de dag na het grootste dancefestival van Nederland, Mystery Land, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij BLM9 het evenement Fiesta Summersounds. Een mooie gelegenheid voor danceliefhebbers om de zomer op een prettige en relaxte manier af te sluiten. De organisatie heeft voor het evenement tal van bekende dj's vastgelegd, waaronder Erick E, ROOG, Gregor Salto en Funkerman.

Om 14.00 uur opent de locatie haar deuren voor iedereen ouder dan 18 jaar. De beachclub heeft twee areas ingericht, waarbij de sound in de Inside Area met Bjorn Wolf, Yasmin Le Bon, Franky Rizardo, Erick E en Timo Romme wat steviger zal zijn dan in de Outside Area, waar vanaf 18.00 uur Baggi Begovic, Funkerman, ROOG en Gregor Salto hun skills tonen. Uiteraard wordt het evenement voorzien van videowalls, lichtshows en overig entertainment.

Aangezien de zomer met alle mooie festivals en feesten al duur genoeg is, heeft de organisatie de prijs zo laag mogelijk gehouden. In de voorverkoop zijn maximaal duizend tickets beschikbaar voor slechts €8¹,terwijl een ticket aan de deur €12,50 kost. Voor alle overige informatie en het bestellen van tickets nodigen we je uit om een kijkje te nemen op www.fiestasummersounds.nl

¹ excl €1 ticketfee

2 opmerkingen

Veronica Magazine en feesten O:)
Veronica feestjes sla ik sinds vorig jaar maar over....