Partyflock
 
­ Nederland

Groot gemengd Gay Pride feest op het Leidseplein

gepubliceerd door , op
Girlesque
19 juli 2010
FeestGirlesque · Goes Boom
Datumzaterdag 7 augustus 2010
LocatieBoom Chicago Site
Onder de bezielende leiding van Girlesque zal de Boom Chicago op 7 augustus haar deuren openen voor alle gays en girls die zin hebben in een lekker feest…

7 augustus, Gay Pride! Kan iedereen die gay(minded) is komen genieten, flirten en feesten bij Boom Chicago op het Leidseplein. Onder begeleiding van sexy burlesque performances, Twisted Disco Nymph DJ Alex en DJ Lupe vier je je gay zijn. De videoschermen worden gevuld met beelden van visual artist Martin Duvall en live staan het Berlijnse multitalent en dandy pur sang Mz Sunday Luv en de Franse electroproducer Electrosexual naast elkaar.

Specials
Verder heeft speciaal voor deze Gay Pride editie de Australische Sexy Galexy een grote dragshow in elkaar gezet met de meest hotte chica's en chico's uit de Amsterdamse gayscene. Daarnaast geven Lady Marmalade en Deena Ray voor deze Pride Editie een moderne burlesque performance als The Test Dollies. En, last but not least, is de bovenzaal van Boom Chicago gereserveerd voor een ultieme cocktailbarervaring met non-genre dj's Puck & Natasha en de Rockabilly dj Bom Bom Lulu. Met recht dus de cherry op de pie en de perfecte afsluiting van een zwoele Gay Pride!

Over Girlesque
Girlesque is een girl-girl party waar nieuw en gevestigd veelal vrouwelijk talent op het podium en achter de draaitafels staat. Met uiteenlopende muziek, van indie electro tot disco en techno, is er voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er door de avond heen sexy burlesque performances en experimentele underground shows. Girlesque vindt vier keer per jaar plaats in diverse clubs in Amsterdam en zes keer per jaar in Antwerpen. Gay mannen zijn welkom!

4 opmerkingen

 
jippie!
helaas geen Chemistry op Amstelveld!!.....maar dit wordt wel feest!!