Partyflock
 
­ Nederland

Karavaan weekender special

gepubliceerd door , op
Er staat bij Beachclub de Karavaan te Scheveningen een dijk van een weekend voor de deur. Diversiteit en kwaliteit combineren elkaar drie dagen lang en in totaal zullen de speakers 25 uur doorgaan op de beats van 15 (Inter) Nationale toppers.

Te beginnen op vrijdag 23 juli: 124 BPM! Deze dag is het "All about Beats Per Minute" niemand minder dan Miss Monica! Icoon in het uitgaansleven en zondermeer 1 van de meest toonaangevende vrouwlijke dj's van het afgelopen decennia. Line-up: Miss Monica, Ivan Mark, Desiray & Vidès zullen het weekend warmdraaien.

Zaterdag 24 juli is de Karavaan gereserveerd voor Hey!. De avond zal worden geopend door Wouter de Moor. Vervolgens neemt Michel de Hey zelf het roer over met een extra lange dj set. Tevens sluit Gaiser af met een live optreden. Gaiser wordt wereldwijd gezien als één van de grotere talenten en wint de laatste jaren flink aan populariteit in Nederland.

Zondag 25 juli wordt het weekend op toepasselijke wijze afgesloten met een zwaargewicht uit de dance industrie: Danny Howells! Deze mega-entertainer is razend populair bij het Nederlandse publiek en vliegt de hele wereld over voor gigs in de meest bekende clubs en festivals. De rest van de line-up: Paul Hazendonk, Tim Wolff, Lin, Hilbert Stoon, Bart van Rijn & Fabio

Op de Beachclub Karavaan kun je het gehele weekend ook dineren en onder het genot van een drankje heerlijk loungen op het enorme terras. De weekender duurt bijna minimaal 25 uur lang, dus verdeel je krachten goed!

124 BPM
Vrijdag 23 juli – Karavaan – Scheveningen
Gratis Toegang, van 16.00 – 1.30 uur
Dj's: Miss Monica, Desiray, Ivan Mark & Vidès

Hey!
Zaterdag 24 juli – Karavaan – Scheveningen
Vvk 13 euro (Timoco), 15 euro aan de deur, van 21.00 – 4.00 uur
Dj's: Michel de Hey, Gaiser & Wouter de Moor

Karavaan presents Danny Howells
Zondag 25 juli – Karavaan – Scheveningen
Gratis toegang, 15.00 – 2.00 uur
Dj's: Danny Howells, Tim Wolff, Paul Hazendonk, Hilbert Stoon, Lin, Bart van Rijn & Fabio

Verdere info: www.Karavaan.eu

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2987, 4004}
Artiest Ordinary
Op de Beachclub Karavaan kun je het gehele weekend ook dineren en onder het genot van een drankje heerlijk loungen op het enorme terras. De weekender duurt bijna minimaal 25 uur lang, dus verdeel je krachten goed!



lekker duidelijk
wat is het nu bijna of minimaal
Morgen start de weekender en geweldig dat er ook een tent is geregeld mocht er toch een spatje regen vallen..
Let the weekend begin! We hebben er zin in!