Partyflock
 
­ Nederland

Last World, nieuw harder style festival in Lommel

gepubliceerd door , op
Last World Festival
25 juni 2010
FeestLast World Festival · Final destination of the harder styles
Datumzaterdag 28 augustus 2010
WinactieLast World Festival actiegesloten
LocatieFestivalweide Kristalpark
The Last World kondigt zich aan. Beukend, stampend en rollend als onweer komt het dichterbij. Volg het dreunende geluid naar een plek direct over de grens tussen Nederland en België. Verscholen in de bossen bij Lommel ligt een verlaten industrieel terrein. Hier heeft organisator Par-T, na een geweldig Daydream Festival, in het diepste geheim een gloednieuw festival gecreëerd voor de ware liefhebbers van de hardere stijlen. Zaterdag 28 augustus: Last World Festival - the Final Destination of the Harder Styles!

Kristalpark Lommel: the last world
The Last World is dichterbij dan je denkt. In de bosrijke grensstreek van Nederland met België ligt direct over de grens de plaats Lommel. Hier, op minder dan een half uur rijden vanaf Eindhoven, ligt een verlaten industrieel terrein, omgeven door enorme windmolens dat rechtstreeks uit de filmwereld lijkt te komen. Een duister decor voor het einde der beschavingen, een megalocatie voor een gloednieuw festival en de ultieme bestemming voor de ware liefhebber van de hardere stijlen!

Stricktly harder styles op maarliefst vijf verschillende stages
Last World Festival – Final Destination of the Harder Styles. Een pantser optrekken tegen het einde der beschavingen kan alleen met keihard muzikaal geweld. Stricktly harder styles op maarliefst vijf verschillende stages met onder meer hardcore, hardstyle en jump. Meer dan 50 artiesten uit binnen- en buitenland en zij hebben maar een opdracht: Last World festival tot de ultieme bestemming van de hardere stijlen maken. In het diepste geheim is een sterrenensemble samengesteld aan wie deze opdracht vertrouwd kan worden. Zij zullen later officieel gepresenteerd worden, zodat ze de tijd krijgen zich voor te bereiden op het einde der tijden en de hardste platen alvast uit kunnen zoeken.

Van ‘Daydream' naar ‘Last World'
Na een fantastisch Daydream Festival heeft organisator Par-T in het diepste geheim snode plannen bedacht voor een gloednieuw festival met alleen maar hardere stijlen. Zaterdag 28 augustus opent dit nieuwe festival haar poorten naar een nieuwe wereld, een laatste wereld. Last World Festival, geen wereld met zwoele dagdromen, maar alleen de keiharde realiteit van de hardere stijlen!

Be part of the Last World, zorg dat je bij de uitverkorenen hoort
Toegang tot de geheime wereld van Last World Festival is eenvoudig te bemachtigen. Beslis snel en bemachtig een van de speciale early bird tickets voor slechts € 15,-. Early bird tickets zijn slechts in beperkte mate verkrijgbaar, hierna start de reguliere verkoop! Tickets voor Last World Festival bestel je gemakkelijk en snel via www.lastworld.be maar zijn ook te koop bij alle Free Records Shops & Belcompany winkels. Wil je met het openbaar vervoer naar Last World, hou de website en de media goed in de gaten, hierover komt snel meer informatie.

15 opmerkingen

 
nice
mooie flyer ook !
 
Uitspraak van MAQ op zondag 11 juli 2010 om 19:09:
mooie flyer ook !

daar ben ik het helemaal mee eens!!
ben benieuwd...
 
Werkzaam bij Cyndium
Word de 2de keer dat ik in Lommel kom in mijn leven.:)
 
Dit wordt echt een mooi feestje, voel het gewoon.
En voor treinreizigers de geruchten gaan dat er treinen op het terrein kunnen stoppen, :).
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 juli 2010 om 23:06:
En voor treinreizigers de geruchten gaan dat er treinen op het terrein kunnen stoppen

da klopt ook helemaal mits het aangevraagt is natuurlijk op het terrein vlakbij ligt een treinspoor waaronder ook een station die niet gebruikt word maar kan gebruikt worden asl speciale halte wanneer er evenementen zijn maar het evenement moet dan wel een bepaalt bezoekers aantal hebben
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 juli 2010 om 23:06:
En voor treinreizigers de geruchten gaan dat er treinen op het terrein kunnen stoppen, .

dat zou natuurlijk helemaal mooi zijn!
hopen dat het allemaal kan..
Uitspraak van h@rdStyl€b0y op dinsdag 13 juli 2010 om 11:03:
da klopt ook helemaal mits het aangevraagt is natuurlijk op het terrein vlakbij ligt een treinspoor waaronder ook een station die niet gebruikt word maar kan gebruikt worden asl speciale halte wanneer er evenementen zijn maar het evenement moet dan wel een bepaalt bezoekers aantal hebben

zou perfect zijn! alleen denk ik niet dat er nog treinen om 1 uur s'nachts gaan rijden :) of er moet een camping zijn dan is dat probleem ook opgelost.
Activator, Outblast, Chicago Zone, Ronald V, Avio zijn al enkele namen :)
en daar kunnen we GroundForce en Showtek aan toevoegen!!! Gaat helemaal goed komen!!!
ahaa daar hebben we het uiteindelijke Q-BASE Artwork.
Uitspraak van DSYNER op woensdag 14 juli 2010 om 15:46:
ahaa daar hebben we het uiteindelijke Q-BASE Artwork.

Deze ziet er vele male beter uit dan die Q-Base, wat een wazige aanfluiting is dat zeg!
Vet artwork, erg vet!