Partyflock
 
­ Nederland

Unieke kans voor DJ-talent op Shoeless Open Air

gepubliceerd door , op
Shoeless
27 april 2010
Schoentjes uit, platentas mee en handjes in de lucht
Heb je wel een volle platentas, een provisorische booth op je zolderkamer, maar nog nooit voor een publiek gedraaid dat uit meer mensen bestaat dan je oma en twee kippen? Dan is het hoog tijd om daar verandering in aan te brengen. Shoeless Open Air biedt jou de unieke kans om je dj-debuut te maken op een prachtig festival in het zonnetje met duizend muziekliefhebbers.

Naast de grote stage aan het amfitheater en de knusse, intieme stage aan het water is er overdag een derde area, de Marktarea. Hier vinden diverse coole activiteiten plaats, zoals de modeshow van Victor&Wolff, er is ruimte om te chillen en sokken te kopen, een lekker hapje te eten en om nieuwe namen achter de booth te ontdekken. Deze stage, de Shoeless Open Stage, is dan ook helemaal toegewijd aan nieuw talent of huiskamerdj’s die het leuk lijkt een muziekje te verzorgen op Shoeless Open Air. Want naast een uniek feest op je sokken of blote voeten is Shoeless ook een broedplaats voor jong talent. Zo liggen de roots van onder andere Rauwkost en Olivier Weiter ook bij Shoeless.

Lijkt het jou leuk om een setje weg te geven op Shoeless? Geef je dan nu op voor de Open Stage. Iedereen die kan draaien kan zich hiervoor opgeven. Het enige wat nodig is, zijn je eigen platen of CD’s, een hoop enthousiasme, een goed humeur en natuurlijk is dit de perfecte kans om je eigen enthousiaste aanhang mee te nemen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en op basis van loting wordt bepaald wie uiteindelijk de platentas mee kunnen nemen.

Aanmelden en meer informatie
Meer informatie kun je krijgen door te mailen naar openstage@shoeless.nl. Motiveer hierin waarom juist jij hét talent bent voor Shoeless Open Air en stuur ook gelijk een promosetje mee, of een link naar een setje van jou. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 juli, binnen een week wordt bekend wie z’n handjes in de lucht gaan van blijdschap.

Verkleedkleren aan, schoenen uit en rock die booth.

6 opmerkingen

 
kijk es, da's leuk! Geen gedoe met demo's waar een paar mensen een keuze moeten maken uit velen. Gewoon aanmelden, loten en hopla
 
Artiest House
Super initiatief!!!!!!!!!!!!!!! Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Goed idee. Had hem zelf ook.. Zijn teveel namen die het publiek niet kent omdat ze de mogelijkheid niet krijgen. Top dus!
Artiest {SHOWLIST artist 53965, 40749}
Super initiatief +1

Heb ook meteen mail + setje opgestuurd :D

En nu maar afwachten..