Partyflock
 
­ Nederland

XtraLarge Armada Night XXL

gepubliceerd door , op
XtraLarge Armada Night XXL
24 oktober 2003
Deze week is het dan eindelijk zover de langverwachte Armada Night XXL, in XtraLarge. Armada het, nieuwe label van Armin van Buuren host deze avond, en alle top producers van dit nieuwe label zullen dan ook deze avond van zich laten horen. Zo is er M.I.K.E., ook wel bekend van Push, deze belg heeft de afgelopen jaren een aantal absolute klassiekers op zijn naam geschreven en geniet dan ook internationale faam. Signum, deze twee heren produceren al vanaf de eerste plaat die zij uitbrachtten wereldwijde succesen, en worden als DJ ook steeds populairder. Uit Engeland komen Pulser & Lange, deze twee, in eigen land zeer populaire DJ / Producers, zullen het publiek verwennen met hun frisse eigen sound als zij back to back hun kunsten vertonen. Uiteraard ontbreekt Spider de host van XtraLarge op deze avond niet, iedereen die XtraLarge regelmatig bezoekt weet dat de sets van hem altijd het hoogtepunt van de avond zijn. Ook is er nog Perry O'neil, dit is een nieuwkomer waar we in de toekomst veel van zullen gaan horen. Zijn producties gooien al hoge ogen rondom de wereld. En dan natuurlijk de labelbaas zelf Armin van Buuren, deze man behoeft geen verdere introductie. Armin en XtraLarge hebben vanaf het begin al een speciale band, zo draaide Armin vorig jaar op de opening en had hij er een van zijn befaamde lange sets eerder dit jaar. Buiten al dit spectaculairs zal er ook nog aan mooie decoraties en entertainment worden gedacht. De avond zal van 22:00 to 07:00 duren. De entree bedraagt 20,- euro. Om van entree verzekerd te zijn wordt iedereen geadviseerd op tijd te zijn. Er zijn extra mensen ingezet om de entree zo soepel mogelijk te laten verlopen.

XTRALARGE @ Kingdom
Jan van Galenstraat 6 - 10
Amsterdam

19 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
ben zeker van de party!!!

armin is "the man!!" (l)
laatste aanpassing
YESSSS! ik heb kaarten!!!!!! Ik heb er zin in!!!!!
 
Ik stap morgenavond om kwart voor negen in de auto, wil geen seconde missen :) Kan wel weer eens 'het' feestje van het jaar worden voor mij!

De draai-tijden zijn inmiddels ook bekend gemaakt op de armada site:

We are pleased to announce that presales have been very good, so we advise to be there in time.
This is the line-up with set times:

22.00-23.00 Perry O'Neil
23.00-00.30 Signum
00.30-02.00 M.I.K.E.
02.00-04.00 Armin van Buuren
04.00-06.00 Lange B2B Pulser

Lijkt me een ideale build-up, opwarmen met perry, genieten van signum (push through?!?), m.i.k.e. (mn 3e keer alweer, geweldig die gast!), knallen met armin en lekker trancy afbouwen met lange & pulser
laatste aanpassing
 
en ik ben ook van de partij!!!!!!!!!!
heb er errug veel zin in ;)

:bounce:
 
Sounds good! Jammer dat ik alleen al wat anders heb maar dit soort avonden ga ik zeker in de gaten houden!! :)
Ik ben op ferry Corsten!

Maar iedereen veel plezier hier! wordt cker een super feestje!
 
Met de klok 1 uurtje achteruit om 3.00 naar 2.00 reken ik op 3 uurtjes armin en idd spider om het af te maken.
laatste aanpassing
 
pff kheb nu al last van stapzenuwen:)
heb er onwijs veel zin in :bounce:
Kom ik net bij de kingdom om alvast kaartjes te halen, staat er dat de gemeente de vergunning tot 7 uur heeft ingetrokken:( Dus armin draaid waarschijnlijk 1 uur korter en spider vervalt.
Nu dus weer tot 5 uur (6 uur oude tijd).
Een beetje jammer!
 
ik vond het onwijs gezellig en de muziek was ook toppie maar het was zo druk dat je niet eens normaal kon lopen en dansen, zelfs op de vip stonden we op elkaars lippen..... en kingdom ging niet om 6 uur oude tijd dicht maar 5.15???
snap er niets van????
Waar was je nou Mir?? cry: :C :-C :'(
 
2 pino je had mij toch?? :P
 
Ja het is al lang geen Marcanti meer he??



:s
 
Hey Dancing Queen,

Ik heb de foto's alvast verkleind en onbewerkt op mijn site gezet :)

XL moest eerder dicht, omdat ze geen vergunning kregen van de gemeente....lullig he voor dat uurtje.

-xxx-
 
hoi angel,

ja ik heb de foto´s net ff bekeken en het zijn er heel wat:)
het valt gelukkig mee hoe ik op de foto´s sta:D
vind ze eigenlijk best leuk en dat zeg ik niet snel van een foto, hahahha...

ja het is zeker lullig van de gemeente en vooral toen ik hoorde dat de grens tussen bos en lommer en centrum tot op de brug is, dat is 20mtr en centrum mag dus wel zelf de openingstijden bepalen... belachelijk!! maar ja het was zowieso een top avond! :bounce:

cu ;) :knuffel:
Dit was voor mij het feest van het jaar! Vooral Signum, Lange en M.I.K.E. draaien een zeer mooie set. Het was lekker druk en de sfeer was super, de Marcanti is voor mijn de toplokatie :)

2 XtralargeAngel: mooie foto's!