Partyflock
 
­ Nederland

Reggae en hip hop in Duketown compleet

gepubliceerd door , op
De programmering van het gratis hiphopfestival Hiphop in Duketown is compleet. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli in 's-Hertogenbosch. Met optredens van o.a. New Cool Collective & Typhoon, The Opposites en Fashawn & Exile belooft het opnieuw een smaakmakend evenement met landelijke allure te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt op de vrijdagavond voorafgaand aan Hiphop in Duketown het reggaefestival Reggae in Duketown plaats. Met optredens van o.a. Ziggi en The Cousins laat Reggae in Duketown de ins en outs van deze – van oorsprong Jamaicaanse – cultuur zien.

Programma Reggae in Duketown vrijdag 16 juli
Reggaeformatie The Cousins ft. Strawl, Mr Patze, Maikal X, Irieginal & Abraham trapt Reggae in Duketown af. Hoofdact is de Nederlandse reggaezanger Ziggi, bekend van o.a. Need to tell you en Gonna leave you. dj's Cartes & Passie Soundbwoys verzorgen de muziek. Vrijdag 16 juli, van 20:00 tot 01:00 uur.

Programma Hiphop in Duketown zaterdag 17 juli
Hiphop in Duketown toont met optredens van The Opposites, Fresku, Nebulon Soundsystem, Hef, Önder & FS Green, Dret & Krulle en de Bossche helden Cartes & Kleine Jay een goede dwarsdoorsnede van de hedendaagse hiphop in Nederland zien. Uit internationale hoek krijgt het festival bezoek van de Amerikaanse undergroundsterren rapper Fashawn en producer Exile. Jazzformatie New Cool Collective en rapper Typhoon sluiten Hiphop in Duketown 2010 af. dj's DNS & Daze, Code Red en Jameszoo draaien tussen de optredens de hiphophits van nu én vroeger. Zaterdag 17 juli, van 14:00 tot 01:00 uur.

Democontest
De organisatie van Hiphop in Duketown heeft dit jaar een speciaal programma plekje gereserveerd voor de winnaar van de democontest. De democontest had dit jaar 35 inzendingen, afkomstig uit alle winstreken van Nederland. Na jurering van de demo's zijn er vijf finalisten door naar de finale. Boef en de Gelogeerde Aap, Djablo, Dax, Donny & Jadeville en Skaffaboy strijden op vrijdag 11 juni in het plein 79 te 's-Hertogenbosch om een plek op Hiphop in Duketown. Tijdens deze finale zijn ook Cartes & Kleine Jay aanwezig, zij presenteren op deze avond hun mixtape. Aanvang 20:00 uur. Entree: €5,- (inclusief mixtape!).

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.hiphopinduketown.nl.

3 opmerkingen

niceeeee
alle 2 de dagen maar gaan dan :)
mag ik iets zeggen, dit liever niet ;)

oh ja, and sponsert by pistolen paultje
laatste aanpassing
 
Vorig jaar was prima, nu helaas op vakantie