Partyflock
 
­ Nederland

Unique

gepubliceerd door , op
Altijd al gedroomd van een uiterst gezellig feestje op een hele bijzondere locatie? Een locatie met waanzinnig uitzicht op de skyline van Rotterdam en een stijlvol buitenterras op het water. Dromen hoeft niet meer, want “het best bewaarde geheim” van Rotterdam, Eau Lounge heeft vrijdag 25 juni haar kick-off van een reeks soirees deze zomer. Vermaak je op die zwoele zomernachten die ons te wachten staan tot in de late uurtjes at Unique.

Alles wat er op de avond van Unique zal gebeuren is werkelijk uniek. Om te beginnen met de line up en wat voor één. Baggi Begovic, Skitzofrenix, Chris Rox, Jasper Clash, Mathmatic, Mel Marquez, Brothers in the Booth, Denniz, Nick Base & MC Sharon D, zullen allemaal de temperatuur doen laten stijgen. Eau Lounge verzorgd naast deze voortreffelijke line up ook klasse entertainment, hapjes, drankjes en de lekkerste cocktails. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten geeft Eau Lounge alvast een voorlopig data schema vrij van Unique in Eau Lounge.

25 juni Kick-off 1st Edition Unique
2 juli Unique
9 juli Unique
16 juli Unique
23 juli Unique
30 juli Unique – Final edition

Wil jij echt indruk maken? Er zijn ook VIP Cabanas bedden te verkrijgen. Voor meer informatie verwijs Unique naar de website van Eau Lounge, www.eaulounge.nl. Hier kan alle informatie gevonden worden over Eau Lounge en vragen kunnen hier uiteraard ook gesteld worden. Voor reserveringen, graag mailen naar info@eaulounge.nl of bellen naar 06–43005211.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
lekker orgineel gevonden, concept Unique bestaat al sinds 2004! Kunnen zeker niet orgineel zijn!
Uitspraak van DJ SPIDER op vrijdag 18 juni 2010 om 19:29:
lekker orgineel gevonden, concept Unique bestaat al sinds 2004! Kunnen zeker niet orgineel zijn!

Ik dacht inderdaad ook in eerste instantie dat het om een andere organisatie ging...