Partyflock
 

I love los vervolgt strandseizoen in Scheveningen met sterke line-up

gepubliceerd door , op
De eerste zomermaand bijna ten einde; heel Nederland in de ban van het WK voetbal. Om het binnenzitten en staren naar het groene televisiescherm te doorbreken, is het strand van Scheveningen de ideale plek om lekker los te gaan! In het bijzonder op zaterdag 26 juni: dan vervolgt I Love Los haar outdoor seizoen met een knallend feestje in strandclub Barefoot. House, techno en alle stijlen daartussen worden van 22.00 tot 04.00 uur in pompende dj-sets vermengd. Opboksen tegen het festivalgeweld doet organisator Soulmax met een smakelijke line-up van publiekslievelingen. Aan het roer staan niemand minder dan ROOG, Erick E, Benny Rodrigues, Funkerman, Bjorn Wolf en Outsiders, vergezeld van resident dj's Fetish Verdi, Joop Junior en Anjiro Rijo. Kaarten zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en online via www.Soulmax.nl.

Housefenomenen in de spotlights
Soulmax treedt de zomermaanden 'Los-waardig' tegemoet! Eerder dit jaar (24 april) opende zij het strandseizoen in Barefoot Scheveningen met een gedenkwaardige line-up en op zaterdag 26 juni a.s. zet de organisatie deze koers met groot enthousiasme door. Het belooft een sensationeel feest te worden; de hoofdacts liegen er immers niet om! Wat te denken van housetoppers Erick E en ROOG? Als back-to-back-act Housequake genieten de mannen grote populariteit, onder meer met hun eigen festival en de releases van hun gewilde cd-compilaties. Tijdens I Love Los draaien ze voor de verandering apart van elkaar: ROOG met frisse, zomerse house in area 1, Erick iets dieper en gewaagder in area 2. Reden temeer dus om op 26 juni beide zalen te bezoeken!

Andere gelijkwaardige topper is Funkerman. Sinds zijn doorbraak met de hitsingle 'Speed Up' (2007) is hij doorgeschoten naar de internationale housetop en bewijst hij van alle markten thuis te zijn. Sterke producties vormen de basis voor zijn succes, waarmee hij overal ter wereld de dansvloeren in vuur en vlam zet. Daarnaast toont hij zich ook erg betrokken bij nieuw talent door de dj-community een serieuze carrièrekans te bieden via zijn remixcontest. Vorig jaar deed hij dat door de muzieksamples van 'Automatic' ter beschikking te stellen; dit jaar zijn dat de onderdelen van 'Now or Never'. Natuurlijk blijft Funkerman zelf in de tussentijd niet stilzitten en mag er op 26 juni nieuw housegeluid in zijn sets gerekend worden.

Dan nog de man die achter de draaitafels alles kan: Benny Rodrigues. Normaliter zou zijn verschijning niemand verbazen, maar zijn performance op deze avond is toch vrij bijzonder aangezien het onderdeel is van zijn comeback. Begin dit jaar kondigde Benny namelijk een korte sabbatical aan, waarin hij drie maanden lang niet zou optreden. Dit zou hem de tijd geven om even afstand van zijn hectische nachtleven te nemen en zijn carrièreverloop in alle rust te overdenken. Nu is hij terug, klaar om het uitgaanspubliek met opgeladen tank te verrassen en daarom roept Soulmax speciaal voor dit moment alle 'Los-gaande' bezoekers op om Benny Rodrigues met een warm welkom te ontvangen!

Tot slot Bjorn Wolf, de kundige techhouse producer uit Brabant die de kneepjes van het vak onder andere leerde via studiosessies met Fedde le Grand en Funkerman. Hij deelt de tweede zaal met Outsiders, een dynamisch duo van twee uitersten: voormalig urban-dj Mourad en hardcore-dj Jam. Met elkaar hebben ze een middenweg gevonden in techhouse en techno. Zij verzorgen de afsluiter.

Soulmax residents
De dj's van Soulmax Agency – tevens de vaste garde van de I Love Los feesten – hebben de wind in de zeilen. Allereerst de voorloper van het trio: Fetish Verdi. Met verreweg de meeste draai-ervaring is hij van belangrijke waarde voor I Love Los. Zijn sound is kenmerkend voor waar het concept voor staat, wat neerkomt op warme housetunes met een stevige, funky twist. In februari zag hij zijn harde werk in de studio beloond met een eerste release: een remixversie van 'Gregor Salto ft. Chappell – Your Friend'. De productie is onderdeel van het remixpack dat op Beatport, Dance-Tunes en Traxsource (de meest toonaangevende downloadportals) te downloaden is. Voor Fetisch Verdi dus een sterk begin aan de studiowerkzaamheden!

Hetzelfde geldt voor het jongste talent uit de stal: Joop Junior. Pas 18 jaar, maar nu al geprezen als veelbelovend artiest voor de komende jaren. Onlangs bracht hij samen met dj/drummer Jamie Westland de track 'Impress Me' uit, welke buiten de clubs onder andere gedraaid wordt op radiostation Fresh FM. Leeftijdgenoot Anjiro Rijo toont zich even waardevol voor de agency met producties voor labels als Spinnin' Records en Sneakerz MUZIK. Support krijgt hij van dj's uit verschillende hoeken, waaronder Diplo, Quintino, Bart B More, Bassjackers en Groovenatics. Met zijn meest recente productie 'Fifty What' verovert hij binnenkort een plekje op Secure Recordings, het label van Bart B More.

Op zaterdag 26 juni staan Fetish Verdi, Anjiro Rijo en Joop Junior wederom garant voor een vrolijke dosis house. Surf voor updates over hun activiteiten naar www.Soulmax-agency.nl. Meer informatie over Soulmax en I Love Los is te vinden op www.ilovelos.nl en hyves.

1 opmerking

nice :-)