Partyflock
 
­ Nederland

Insision #1 verplaatst

gepubliceerd door , op
Insision #1 verplaatst
22 oktober 2003
FeestInsision #1 · Future Hardcore
Datumvrijdag 14 november 2003
LocatieCarte Blanche
Het evenement Insision #1 welke gepland stond op vrijdag 14 november 2003 in de voormalige Discotheek Vizion te Kerkrade zal worden verplaatst naar discotheek Carte Blanche te Weert.

Door interne meningsverschillen cq belangenverstrengelingen tussen pandeigenaar en huurder (brouwerij) konden wij geen garantie krijgen dat de locatie (voormalige Vizion) beschikbaar zou zijn op de betreffende datum. Wel is ons de garantie gegeven dat wij in de toekomst, als alle zaken op orde zijn, hardcore evenementen kunnen organiseren in de nieuwe exploitatie. We zullen op korte termijn meer informatie hierover bekend maken.

Zoals eerder al bekend is gemaakt zullen DJ Promo, The Viper, DJ Vince en DJ Raverunner een extra lange (2,5uur) set neerzetten in area 1: Future Hardcore. Met een speciale dj stage, decoraties en een mega sound system een garantie voor een top avond. Deze opzet is nog nooit eerder gepresenteerd en zal zeker voor unieke en spectaculaire acties gaan zorgen !!!

Ook zullen we deze avond een extra 2e area toevoegen waarin Early Hardcore/Classics zal worden gedraaid door: Kristof, Pita, Mr Sinister en Mol.

Gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor het evenement in de Carte Blanche. Mocht je om de een of andere reden niet in staat zijn het evenement in Weert te kunnen bezoeken dan kunnen gekochte kaarten worden opgestuurd naar: Postbus 184, 6400 AD Heerlen t.a.v. Insision #1 en zal de waarde van je ticket worden teruggestort naar je bankrekening. Vergeet hierbij niet je adres, naam en bank rekening nummer mee te sturen !!

De deuren gaan open om 21.00u en sluiten om 06.00u. De voorverkoop bedraagt Euro 13,- (ex fee) en kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Ticketbox verkooppunten en alle Free Record Shops in Nederland. Ook zijn er kaarten te verkrijgen bij de reguliere voorverkoop adressen. Voor meer info kijk op: www.u-h-m.nl

8 opmerkingen

 
Cool, scheelt me een uur rijden :D
maakt niks we gaan toch lekker naar,outblast z'n feessie,maar het is wel leuk om te weten dat er in de toekomst wel hardcore feesten komen.!!!
 
Nah ik echt niet dus. Dit is voor mij:
-dichterbij;
-drank 1 euro per consumptie goedkoper :D:D:D;
-2 uur langer (begint 1 uur eerder, duurt 1 uur langer).
-leuke locatie (i.t.t. Powerzone)
Och ja gelukkig niet zo heel ver bij mij vandaan:D
jammer dat t niet doorgaat in de vizion wat wel te verwachten was.
maargoed ga toch maar naar judgementday
in vizion had me relaxed geleken ma als k dan toch moe reizen ga k ook liever na outblast