Partyflock
 
­ Nederland
Element Colorswork Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Smaakstof

gepubliceerd door , op
Smaakstof
11 mei 2010
Smaakstof is op dreef met iedere week weer de smaakvolste dj's op het programma. Na een wisselvallige meimaand gaat in juni het kwik flink omhoog. Dat betekent ook voor Smaakstof zinderende vooruitzichten. Op zondag 6 juni is het weer smullen geblazen bij BLM9, ditmaal met Youri Donatz, Franky Rizardo en Bjorn Wolf achter de knoppen.

Al vanaf de late jaren negentig is Youri Donatz een bekend gezicht in het Nederlandse clubcircuit. Als resident voor de Camel Partynights vloog hij van hot naar her. Later werd hij één van de vaste waarden van Sneakerz Muzik. Zijn enthousiasme achter de decks en zijn geoefende oor voor wat een dansvloer doet bewegen maken hem tot een veelgevraagde dj. Ook productioneel laat Youri de laatste jaren van zich horen. Zijn eigen label Colorswork Recordings staat garant voor dansvloermunitie van de bovenste plank. En met zijn nieuwe sublabel Dunkin' Donatz en zijn residency voor Smaakstof heeft hij een zinderende zomer voor de boeg.

Franky Rizardo heeft zich de afgelopen jaren opgeworpen als een voorvechter van het betere housegeluid, zowel achter de decks als in de studio. Met support van internationale namen als Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Fedde le Grand heeft Rizardo in meerdere landen een flinke naam opgebouwd. In België belandde één van zijn tracks zelfs op nummer 2 van de dance charts. In BLM9 laat hij zien wat hij onder de Smaakstof sound verstaat. Bjorn Wolf houdt ook wel van een feestje, vooral tijdens het draaien. Deze nieuwe belofte van techhouseminnend Nederland heeft talent voor dansvloermennerij.

Met de weersvoorspellingen voor het weekeinde kan zondag de dertigste bijna niet anders dan een prachtige stranddag worden. De liefhebber weet waar hij deze moet doorbrengen.

Smaakstof
Smaakstof verzorgt deze zomer de zondagen bij BLM9 en grossiert in smaakvolle house en techno. Iedere zondag kun je tussen vier en twaalf de Smaakstof dj's bewonderen bij één van de fijnste strandtenten die ons land kent. Tot zes uur is entree gratis, daarna een tientje in de voorverkoop en zeven en een half aan de deur. Smakelijker dan dit vind je ze niet – de liefhebber is gewaarschuwd!

2 opmerkingen

en gaat mooi warm feesje worden (A)
Ken wel kleurstof