Partyflock
 
­ Nederland

WK madness in Escape op vrijdag 11 juni

gepubliceerd door , op
City Madness
31 mei 2010
FeestCity Madness · World cup madness
Datumvrijdag 11 juni 2010
WinactieCity Madness actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Attentie, attentie! Had u uw wuppies reeds ritueel verbrand, was u het gewapper van die oranje vlaggetjes in uw straat ook zo zat? Vond u die pruiken met die oranje vlechten ook zo'n fashion statement? Of wat dacht u van het oranje jurkje geposed door onze enige echte Sylvie Seizoenskaart? Wees dan gewaarschuwd, Be Aware! Het WK begint vandaag en City Madness is in topvorm.

City Madness geeft dus het enige officiële officieuze WK- Aftrapfeest! De scheids staat reeds klaar om jou aan de deur te ontvangen. Na binnenkomst wordt de opstelling binnen bekend gemaakt… Maak jij het de verdediging moeilijk? Of ben jij misschien wel de voetbalvrouw met haar oranje biermerk jurkje aan? Anyways, je hoort het al…Madness all over the place! Op vrijdag 11 juni sta jij op die 11 meter stip en schiet jij in 1x op je doel!

City Madness staat voor alles wat wicked, weird, fashionably, trashy, not done, absolutely chique en van alles en nog wat is! Vele tegenstelling dus….Leipe shit ouwe, zo noemen ze dat in Amsterdam! Maar pas op; in de Escape begeef je jezelf op heet Amsterdams terrein; de Paparazzi & fashion police scheidsrechters liggen op de loer…This is City Madness baby!

Line up – Een worldcup aan smakelijke house!: Hardwell, Jaz von D, Tony Cha Cha, Rishi Romero, Deniche Verenigd Koninkrijk, Anthony King & Dave O'Brian. MC Iceman

Escape
De Amsterdammers weten het inmiddels wel, Escape is The Freaking place to be! Elk weekend staat deze uber club welke midden op het Rembrandtplein ligt, op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag stampers vol! Met het grootste indoor LED scherm van Nederland op het podium en de dikste geluid en lichts technieken mag Escape zich absoluut tot de wereld top scharen. Ben jij als niet-Amsterdammer nog nooit in Escape geweest? Shame on you bitch! Zorg ervoor dat je City Madness niet mist, het beloofd namelijk wederom een drukke avond te worden.

VIP
Je weet zelluf! In Amsterdam hoor je er echt niet bij als je geen VIP tafeltje boekt. Dus ook vanavond staan de flessen Moet & Chandon, Wodka, en Hennesy te wachten totdat jij ze ontkurkt! Wil jij City Madness beleven vanaf het exclusieve VIP podium in Escape? Dat kan! Een VIP Tafel is voor 4 personen, en is inclusief versnelde entree, gratis garderobe, 1 Fles sterke drank, 4 softdrinks, fingerfoods, een persoonlijke VIP tafel op het VIP deck en persoonlijke bottle service. Wil jij met een groep van 10 of 20 personen komen vippen? Ook dat kan natuurlijk, Escape is namelijk de enige club met een VIP Cabana midden op de dansvloer; enkel voor de echte high rollers! Bel of mail voor informatie en reserveringen naar info@your-republic.com of bel met de VIP Manager van Escape & City Madness op 06-504 62 922

Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop €14,- en zijn te koop via alle Primera winkels in Nederland. Weten waar een primera bij jou in de buurt zit? Check dan: www.primera.nl . Online zijn kaarten te koop via de website van Escape Club via www.escape.nl

Alle madness op een stokje! Vanavond sta jij absoluut buitenspel! Dus pak die vrije trap en begeef je als de sodemieters richting Escape! Let op: de doorbitch deelt bij aankomst gele en rode kaarten uit aan onsmakelijke fashion victims! Fluit jij de avond af? Zie je de 11e!

2 opmerkingen

Hardwell, Jaz Von D, Tony Cha Cha :yes:
I gotta feeling!