Partyflock
 

Video Killed The Radio Star

gepubliceerd door , op
Op zondag 30 mei start AIR in samenwerking Erik de Zwart een geheel nieuw concept: Video Killed The Radio Star. Liefhebbers van originele 80's, 90's & 00's video's kunnen vanaf 19:00u terecht in de gloednieuwe club in Amsterdam. Radio DJ Erik de Zwart draait de meest aanstekelijke hits van toen en nu met de originele videoclips.

Het is nog niet zo heel lang geleden dat je boven de 30 “oud” was. Gesetteld voor het leven, druk met banen, kinderen en hypotheken. En uitgaan, ho maar! Gelukkig is dat tegenwoordig anders. Alleen, waar ga je naar toe? En heb je nog wel zin om tussen die hippe kippen van 18 te staan? Speciaal voor wie nog wil dansen, maar dan op bekende muziek van vroeger en nu, start AIR samen met radio-dj, bekende Nederlander en mediafenomeen Erik de Zwart deze nieuwe avond.

Erik de Zwart zal voor de meesten geen onbekende zijn. Via een radiocarrière langs vele zenders en de vele televisieprogramma's die hij presenteerde (Nederlandse Top 40, Nederland Muziekland en natuurlijk Countdown), als een van de grondleggers van Radio538 en nog veel meer omzwervingen in medialand keerde hij uiteindelijk onlangs weer terug als de stem van Radio Veronica, waar hij in het weekend ook weer een programma presenteert.

Wat voor veel mensen minder bekend is, is dat Erik naast al deze activiteiten ook een verwoed verzamelaar van videoclips is. En dat hij sinds de techniek dit mogelijk maakt niets liever doet dan dvj-en (dj-en met videoclips). Met een collectie van enkele honderden videoclips die volledig zijn afgestoft, opgeknapt en waar nodig voorzien van nieuw geluid, vult hij moeiteloos een avond met oude toppers en nieuwe klappers. Aanstaande zondag kan je dus voor het eerst dansen en wegdromen bij de muzikale herinneringen aan de jaren tachtig, negentig en vorige week.

7 opmerkingen

entree 20 euro damn! redelijk overdreven if you ask me !
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Leuk concept! (y)
Uitspraak van Binkie27™ op zaterdag 29 mei 2010 om 03:05:
20 euro damn!

Dat wel inderdaad. Maar wie weet wat er binnen allemaal voor bruuts is te aanschouwen..
 
dvd killed the videostar
bleuray killed the dvd-star
cd killed the vinylstar
mp3 killed the cd-star

what´s next?

;)
Kaartje is in de vvk 12 euro en aan de deur 15 euro! http://www.air.nl/events/29-video-killed-the-radio-star.html
leuk
 
Uitspraak van MvDJ op zaterdag 29 mei 2010 om 13:01:
Leuk concept!

:yes: