Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Ouwe stijl en Brainburst

gepubliceerd door , op
Terwijl de temperatuur nu eindelijk richting het fatsoenlijke zomergevoel gaat, broeit er in de Amsterdamse hardcore-scene ook wat. Namelijk de kriebels voor alweer een knallende editie van Ouwe Stijl is botergeil. En om enige verdere speculatie over de stijl te doen voorkomen wilt de organisatie nogmaals benadrukken dat dit feest niet bedoeld is voor diegene voor wie het niet bedoeld is.

Verwacht geen hitjes, of opbouwsetjes, vanaf 21:00 gaat het gelijk los met minimaal 180 beats per minuut. Botergeile early hardcore dus! En om extra aan het thema te voldoen heeft de organisatie nog een verrassinkje in petto, maar dat merk je binnen wel.

Hierbij de timetable voor aanstaande zaterdag:
21:00 DJ The Enforcer
22:00 Xqruciator
23:00 D-Xtreme vs The Irritainer
00:30 Apac
01:30 Triqo
02:30 Predator
03:45 Frantic Freak

Tevens hierbij een vooraankondiging voor het volgende feest, wat al een tijdje in de planning stond. Want er is door de crew van Strength of Unity weer een locatie gevonden die aan alle belangrijke elementen voldoet: Goed geluid, lekker underground en prima betaalbaar voor de bezoeker. En als bonus ook nog eens vijf minuten lopen van het Leidseplein! Vandaar dat SoU met gepaste trots een nieuw feestje kan presenteren.

Op vrijdag 25 juni zal de Korsakoff, tot een aantal jaren geleden nog bekend als fameuze rock&metal tent, het toneel zijn van Brainburst. Dat is lekkere early hardcore en snoeiende frenchcore, genoeg om je kop van te laten barsten. En met het goede geluid erbij moet dat zeker mogelijk zijn.

Line-up
Leviathan
Apac
Brunoxide
The Irritainer
The Realizers
Xqruciator

10 opmerkingen

Verwacht geen hitjes, of opbouwsetjes, vanaf 21:00 gaat het gelijk los met minimaal 180 beats per minuut.

:k:k.
beetje gejat van Mystery Land niet?
 
Artiest Xim
Goed bezig(Y)
 
:cheer:
nog meer laatste info:

Happy hour van 22:00 tot 23:00

Bier/wijn/fris: € 1.00
Sterk: € 2.00
Mixje: € 3.00
Meter bier (12): € 10.00
 
Artiest Xearo
Ziet er gezellig uit mensen!