Partyflock
 

Club Poema’s viert eerste en meteen laatste Hemelvaartsspecial met Cari Lekebusch

gepubliceerd door , op
Club Poema’s viert eerste en meteen laatste Hemelvaartsspecial met Cari Lekebusch
13 januari 2009
FeestHemelvaarts Special · Cari Lekebusch
Datumwoensdag 12 mei 2010
LocatiePoema RAW
Woensdag 12 mei, de dag voor Hemelvaart, viert Club Poema RAW voor de eerste keer en meteen de laatste keer hun eigen Hemelvaart. Er wordt deze speciale editie flink uitgepakt, want ze hebben namelijk Cari Lekebusch weten te strikken. Eén van de weinige artiesten van dit kaliber die nog nooit in Poema RAW heeft mogen draaien en dus een primeur is. Deze Zweedse B-Boy is een graag geziene gast in Nederland en weet keer op keer het publiek te raken met zijn enthousiaste performance en zijn opzwepende platenkeus. Met deze man in huis, kan het dus bijna niet mis gaan!

Naast een man van de gevestigde orde, plaats voor een groot opkomend talent uit Engeland, namelijk; Alan Fitzpatrick. Hij gooide hoge ogen met zijn release op het Zweedse Drumcode label van Adam Beyer en is sindsdien een one-to-watch. Ook voor hem wordt dit zijn eerste keer Utrecht, maar dat zal na deze avond zeker niet de laatste zijn.

Uiteraard maken Poema RAW's eigen residents het feest pas echt compleet en daarom zullen Sandrien en Solid Decay er voor gaan zorgen dat Poema RAW deze avond in uiterste feeststemming gebracht zal worden.

Timetable:
23:00 – 01:00: Sandrien
01.00 – 02.30: Alan Fitzpatrick
02.30 – 04.30: Cari Lekebusch
04.30 – 06.00: Solid Decay (live)

Dit wordt weer een avondje voor in de boeken, dus wees er snel bij, want de kaarten gaan hard! Kaarten zijn verkrijgbaar op www.clubpoema.nl en kosten 10,- in de vvk en 15,- aan deur.

Houd de komende weken de agenda in de gaten, want er komen nog een paar mooie klappers aan tot de closing party!

4 opmerkingen

Dat betekend vroeg aanwezig zijn! :D
Mooie lange set van Cari :D
 
Haha, Cari Lekebusch 'mag' in de Poema draaien. Wat is dat nou? :D Verder vette line-up hoor, wie weet een ritje wagen.
 
2 uur Lekebusch B) Misschien toch maar weer eens naar Utrecht afreizen:)