Partyflock
 
­ Nederland

BASzLINE in Den Haag

gepubliceerd door , op
Op 13 december 2003 organiseert 2 Go Events in Celebration Studio’s in Den Haag de in middels 4e editie van BASzLINE. Na de eerste 2 edities begin dit jaar in Arnhem en het zeer succesvolle BASzLINE Outdoor (het eerste nachtevenement van Nederland dit jaar), is het nu tijd voor Den Haag om kennis te maken met dit house concept.

BASzLINE staat voor kwaliteit op verschillende vlakken. Een ruime locatie, een perfect licht- en geluidssysteem, een vette line-up en vooral de combinatie tussen de vetste oldschool en hardcore uit de jaren negentig en de pompende beats van de nu populaire hardhouse en hardstyle muziek, maken BASzLINE tot een van de toonaangevende house evenementen van dit jaar.

Voor de editie in Celebration Studio’s zal alles uit de kast getrokken worden om onze “Capital City” op z’n grondvesten te laten trillen. De line up:

Lady Lady Dana
The Darkraver
Norman
Rob & MC Joe
Genius
Neophyte
Double Impact
Stanton
Severe
MC Alee

In 2 zalen zullen deze avond uit het mega geluidssysteem alleen de klanken van “the real housemusic” te horen zijn, en zal door onze VJ’s een spectaculaire show neergezet worden. Op het podium zullen danseressen het feest vermaken met hun danskunsten. Celebration Studio’s bied deze avond plaats aan 2200 partyfreax die maar voor 1 ding komen: Een compleet gek “ uit je dak “ feest met alleen “ The new sound of real music “….

Tickets voor BASzLINE kosten Euro 18,50 ( excl. Fee ) en zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen en via alle verkooppunten van Ticketbox (www.ticketbox.nl). Meer info over dit evenement ? Check www.baszline.nl

15 opmerkingen

jammer dat ik in december al zo veel feesten heb denk nie dat ik hier geld voor heb
 
Hmmm... looking good!

Geen slecht plan, ff kijken of ik die avond nog vrij heb 8).
 
oke dat is wel een goed plan ... en dat in Den Haag :bounce: 8)
 
ik ga
Baszline best goed concept ...

Nu alleen nog weer ff leuke editie in Arnhem
 
Aight duidelijk daar ook heen.!!!!!!!!!!!!! :bounce:
Btaaaaaah!! :D :D :D (y)

Als het geluid maar wel Bter is als Hardcore rivival in te <<o>> want dat was op zekers zwaar naadje! :@ :@ :@
Beter:-)
Er komen allemaal goeie feesten in Den Haag..
ooooooooooooooi! word zeker een vet feest daar, eindelijk een Baszline in den Haag, en nu helemaal met een vette line up, ben erbij !!!!!
 
Idd de line up is zeker goed, ben ook weer van de partij. :bounce: Tevens wil ik even melden dat 2Go events wel goed bezig is!
Word weer gezellig met ze alle vanuit krimpen met bussen vertrekken. :)
 
Stampen op z'n haags, lachuh!!
jaja goed bezig die hans(y)

ben weer van de party hor
:bounce::bounce:
 
ik weet het niet hoor of ik ga dit is zekers weer zo een commercieel feest waar ze clubkutten muziek draaien begrijp niet wat neophyte daar te zoeken heb zal het wel voor het geld doen .
 
Ja niet alles is Terror he maar er word daar gewoon goed gedraait hopelijk lekker veel oldskool en wat andere muziek en ik denk dat dat niet alleen commercieel is dus... En waarom denk je dat het een commercieel feest is he....?
Ehh halloo mensen

Jah zal wel leuk worden weer dat Baszline van die Hans... Alleen ff kijken hoe het met de financien zit...