Partyflock
 

Monsterline-up tijdens hemelvaartsnacht in de Molenstraat in Nijmegen
Gratis outdoor event

gepubliceerd door , op
Hemelvaartsnacht
20 april 2010
Liefhebbers van ware housemuziek hebben geen excuus meer om weg te blijven uit Nijmegen op woensdag 12 mei. De Molenstraat in Nijmegen biedt zoals voorgaande jaren de gelegenheid om onder het genot van een drankje te genieten van de beste house dj's die Nederland momenteel te bieden heeft. Vanaf 17:00 uur knallen er weer moddervette beats door de speakers in de Molenstraat. Voor de kick-off van dit jaarlijks terugkerende gratis House Event komen niet de minste namen naar Nijmegen: Sidney Samson, ROOG, Franky Rizardo, Funk D en Danny Lucas laten zich van hun beste kant zien in Nijmegen.

Sidney Samson, de artiest die zich al jaren bevindt in de top van Nederland als het gaat om dj's en producers. Afgelopen jaar kreeg hij het voor elkaar de hit van 2009 op zijn naam te schrijven. Met het nummer ‘Riverside' veroverde hij de hitlijsten in tientallen landen en werd door iedere dj gebruikt als gegarandeerde climax. Op dit moment staat zijn nieuwe productie, ‘The world is yours', op punt van doorbreken en de verwachting is dat deze hit het nummer van 2010 gaat worden!

ROOG, toch ook niet de minste draaitafelkwakzalver, is een ware pionier binnen de House muziek. Als een van de eerste in Nederland, wist hij het publiek enthousiast te krijgen voor de veelzijdigheid van stijlen binnen de House muziek. Al sinds de jaren 90 kent ROOG een ongekend succes. Tegenwoordig timmert hij ook behoorlijk aan de weg met zijn broer onder de naam Hardsoul.

Naast deze twee toppers van Nederland zullen Franky Rizardo, Funk D en Danny Lucas hun kwaliteiten ook door de speakers blazen. Deze 3 talenten van de toekomst laten horen waarom juist zij ook in deze line-up staan.

Best of all: Het is gratis en de dag er na is iedereen vrij omdat het Hemelvaart is. Geen excuus meer om thuis te blijven!
Woensdag 12 mei van 17:00 uur tot 00:00 uur. Afterparty in de Molenstraat cafés.

6 opmerkingen

Wat een kut line-up als je van Hardstyle en Hardcore houdt! bahbah
 
pff overal die house shit
 
heeeeeeerlijk deze reacties haha 8)
 
line up is eigenlijk altijd een beetje het zelfde met koninginnedag/hemelvaart/... hier in Nijmegen

achja ff een uurtje buiten staan met wat muziek en een biertje voordat je de kroeg in gaat is niks mis mee :)