Partyflock
 
­ Nederland

Dansend bevrijdingsnacht in met Allo Allo in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Allo Allo
24 maart 2010
FeestAllo Allo · Vive La Résistance
Datumdinsdag 4 mei 2010
LocatieWinkel van Sinkel Site
Voor het eerst wordt er dit jaar Bevrijdingsnacht gevierd in Utrecht. Want tijdens de allereerste editie van Allo Allo worden tientallen DJ’s en live-acts opgetrommeld om een prachtig begin van Bevrijdingsdag in te luiden. Vanaf elf uur ’s avonds opent de Winkel van Sinkel haar deuren voor iedereen die dansend en feestend de nacht in wilt.

Tweeëntwintig DJ’s en live-acts, verspreid over de drie area’s die de Winkel van Sinkel tegenwoordig rijk is. Dat is nogal wat, maar dat is ook juist de gedachte die achter Allo Allo zit: vrijheid vier je samen met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes. Daarom kun je die nacht in Café René genieten van onder andere Carlos Valdes, 030303, Herr Pitto, Frau Brent Roozendaal, Sandrien, Ferdi Blankena en Sense Unique. Stuk voor stuk kanjers in hun vak en zeker een plekje in Café René waard.

Bij Ze Girls of la Résistance kun je genieten van Mike Ravelli (stiekem ook een vrouw), Mirella Kroes, Samuel Deep (net haar eerste vriendje gehad), Macroscope (ook wel bekend als Martine Pordon), Jesse Ten, Daan Anders, Loops (live) en Anil Aras. Verwacht hier toeters, bellen, feestgangers, partycrashers en keiharde ongenereerde lol van de bovenste plank.

De laatste area, maar zeker niet de minste, gaat gebukt onder de naam Ze Fallen Madonna with ze Big Boobies. Nou dan weet je het ongeveer wel toch? Hier gaat het dak er al af voordat ze eraan beginnen, want wie eerder da_renzo, Barth Floor, J. Flannan, Monojack en Snaphaan op een willekeurige Mood Elevator aan het werk hebben gezien weet zeker dat een dikke fuif gegarandeerd is.

Al met al is het een hele bonte verzameling aan artiesten, die er samen met jou voor gaan zorgen dat Bevrijdingsdag perfect ingeleid gaat worden. Voor de prijs hoef je het sowieso niet te laten, want voor € 9,- in de voorverkoop ex fee sta je binnen en ben je tot zes uur ’s ochtends onder de pannen in Winkel van Sinkel in Utrecht. Vive la Resistance et vive la liberté.

1 opmerking