Partyflock
 
­ Nederland

Hey! Queensnight

gepubliceerd door , op
Hey! Queensnight
23 februari 2010
Na een aantal mooie dagen in de zon op 't terras kijkt iedereen waarschijnlijk allemaal nog meer uit naar de zomer en op kortere termijn Koninginnendag! Om deze op en top Oranje dag goed en extra feestelijk in te luiden is er een aantal uurtjes eerder op Koninginnenacht in Rotterdam in een extra aangeklede Watt alle gelegenheid om een dansje te wagen ter ere van de Koningin, HEY!

Main
Hertz & Vibes, organisatoren van Diepgang in de Catwalk en de HEY! avonden in Rotterdam, zullen de avond openen met een mix van house en techhouse. Hierna is het de beurt aan Michel de Hey die met een optreden voor en na Paul Kalkbrenner zijn eigen avond op de perfecte manier zal hosten. Er zullen weinig dj's zijn die beter weten hoe ze een feestje moeten vieren in hun eigen stad. 2010 is tot nu toe een geweldig jaar voor de Rotterdammer, met als hoogtepunt zijn optreden op Timewarp in Mannheim. In een propvolle mega hal liet hij zien hoe je het publiek flink aan het dansen krijgt. Het bewijs zie je hier; www.youtube.com/watch?v=CdcOBsRkF9k

Vervolgens neemt de Berlijnse muzikant en acteur Paul Kalkbrenner het van hem over. De film ‘Berlin Calling' heeft zijn populariteit maar voornamelijk bekendheid alleen maar goeds gebracht. Het feit dat hij op dit moment één van de populairdere gasten is in de techno hoek kan hij echter voornamelijk op zijn muzikale conto schrijven! Sinds een aantal jaren zet de Duitser elke club op zijn kop, en is dan ook een graag geziene gast van Michel. Tussen half twee en drie zal de Duitser in de Watt gegarandeerd een combinatie van zijn nieuwere en ook oudere werk laten horen, en daar zitten heel wat enorm sterke producties bij!

Na een tweede, vast en zeker stevigere, set van Michel de Hey is het de beurt aan Alex Under om de avond waardig af te sluiten. De Spanjaard staat bekend om zijn snelle stevige baslijnen en tegelijk enorm swingende techno. Met het extra gehuurde geluid in de Watt zal de avond gegarandeerd op een voor HEY! en Koninginnenacht waardige manier afgesloten worden.

Basement
Vanaf 01:00 wordt het in de perfecte basement van de Watt enorm genieten van Chicago house legende Carlos Sosa aka DJ Sneak. De Puerto Ricaan krijgt maar liefst drie uur de tijd om in de voor veel Rotterdammers zo bijzondere basement even terug in de tijd te gaan. Benny Rodrigues heeft een gaatje gevonden in zijn overvolle agenda om de avond op zijn Rotterdams af te sluiten!

Timetable
Alle acts op een rijtje:

Main
23:00 – 00:30 Hertz & Vibes
00:30 – 01:30 Michel de Hey
01:30 – 03:00 Paul Kalkbrenner
03:00 – 04:30 Michel de Hey
04:30 – 06:00 Alex Under

Basement
01:00 – 04:00 Sneak
04:00 – 06:00 Benny Rodrigues

Bereikbaarheid
Watt ligt midden in het centrum van Rotterdam aan het begin van de West-Kruiskade, pal tegenover het Centraal Station. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en is dus met trein, tram en metro, optimaal te bereiken. Tramlijnen 21 en 23 stoppen voor de deur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop verloopt tot nu toe naar alle tevredenheid. Kaarten zijn nog verkrijgbaar op www.watt-rotterdam.nl en bij alle Plato, Velvet en Primera winkels. Voor slechts EUR 17,50 kan je binnenwandelen op Hey! Queensnight. Aan de deur kost de entree je EUR 22,50. De garantie geven op nog genoeg kaarten aan de deur kan de organisatie (gelukkig) niet.