Partyflock
 
­ Nederland

Rauw

gepubliceerd door , op
Rauw
22 april 2010
FeestRauw @ klinch · Boys Noize
Datumvrijdag 14 mei 2010
LocatieMelkweg Site
FeestRauw
Datumzaterdag 15 mei 2010
LocatieTivoli
Groot nieuws van het Rauw front: Boys Noize komt weer op visite! De Berlijnse producer en super ster dj doet zoals elk voorjaar de club avond aan in Nederland waar het voor hem allemaal echt begonnen is. Toen Boys Noize nog een heel klein Noize-je was, stond hij al de spaanders uit de vloer te draaien in Tivoli.

Niemand kende hem toen nog echt, maar ojee, een paar jaar later is het hek volkomen van de dam en is Boys Noize met recht een van de grootste en meest getalenteerde ster dj's van deze aarde te noemen. Zijn sets staan altijd garant voor muziek die dieper gaat dan ooit tevoren om te kunnen knallen alsof je leven ervan afhangt, en zijn altijd doorspekt met futuristische verrassingen. Boys Noize maakte afgelopen jaar ook een diamant van een album genaamd Power, en is met vriendje Erol Alkan druk in de weer met super singles. Bovendien is hij net klaar met het produceren van het nieuwe Chilly Gonzales album: stuk voor stuk juweeltjes uit de elektronische muziekschatkist. Boys Noize komt elk jaar in de lente langs voor de legendarische Rauw nachten die hij zelf voor geen goud zou willen missen.

Deze keer draait naast gastheer en resident DJ Joost van Bellen ook een nieuwe ster mee. De Parijse Djedjotronic, het wonder kind uit de stallen van Noize Records, zal de Oudegracht effe goed van jetje komen geven. Verwacht een knal harde maar super muzikale set, die zo funky is dat je er gewoonweg niet stil bij kan blijven staan. Djedjotronic maakte ook vele geweldige remixen. Rauw is dan ook super blij dat hij van de partij is. Op deze nacht ook een hele grote verrassing, die zo bijzonder is dat er helemaal niets over bekend gemaakt mag worden! En dan zegt het Rauw kamp al veel te veel!

In de Melkweg wordt het programma uitgebreid met iets heel bijzonders! In de Oude Zaal wordt onder de naam The Korova Milk Bar Chill Out de sfeer uit de film A Clockwork Orange te pakken genomen door beeld kunstenaar 00KAAP op verschillende schermen tegelijk. Onder het genot van een vreemde, witte cocktail kan je genieten van muziek die anders is dan wat je ooit op Rauw hebt gehoord: het is non stop klassieke muziek die om je oren zal blazen. En denk dan niet aan brave klassieke muziek waar je je mond moet houden: nee, dit is het venijnige en bombastische werk, muziek met een heel scherp en gevaarlijk randje. De hoofdmoot wordt gedraaid door Von Rosenthal De La Vegaz, een ware ster dirigent-dj die onder andere de laatste tijd zeer succesvol tourt met Vive la Fête. Het mysterieuze Beierse dj duo Gluckenstuck & Glockenschpiel is bekend van internationale mode shows van het allerhoogste niveau. Zo hoog dat we hun echte namen niet mogen noemen, dat zou de wereld van de Haute Couture niet prettig vinden. Gelukkig hebben de heren Gluckenstuck & Glockenschpiel de nodige dosis rock&roll in hun lijf, zodat ook deze klassieke set het dak eraf zal krijgen.

Kortom, twee nachten van geweldige muziek, geheime namen en grenzen die doorbroken worden. Niet te missen!

2 opmerkingen

leuk!
Boys Noize! Tis t geld zeker waard!