Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht in Den Haag met Billy the Klit

gepubliceerd door , op
Alle voorbereidingen zijn getroffen en heel Den Haag maakt zich klaar voor een nacht vol vertier in de binnenstad. Naast alle podia met live muziek is er maar één plek in Den Haag waar knallende house beats te vinden zijn, het atrium van het stadhuis. Een unieke locatie waar Billy the Klit de koninginnenacht dit jaar speciaal maakt. Samen met Shermanology, Dani L. Mebius, MC Smilez, Norman Soares, Boris DeLuxe en vele anderen gaat Billy's Royal Ball rocken!

Kijk onderstaande film van het vorige Billy the Klit evenement voor een mooie sfeerimpressie:



Na alle uitverkochte edities in het Paard heeft Billy groen licht gekregen om voor Den Haag iets terug te doen. Donderdag 29 april is de Haagse KoninginneNach het toneel voor de nieuwste mash-ups en remixen van dit Haagse icoon. De nieuwste house tracks worden opgefleurd door rock anthems en andere eclectische invloeden. Een totaalpakket van live entertainment met onder andere Dennis Weening, MC Smilez, Norman Soares, Boris DeLuxe en een heuse brassband is het heerlijk dansen geblazen voor de echte feestbeesten in Den Haag.

Het evenement begint op 29 april om 22 uur en eindigt met de 3 uur durende set van Billy tot exact 3 uur in de nacht. Kaarten zijn te krijgen voor €10 via www.koninginnenach.nl of voor €7,50 via nachmobiel. Ook kan je kaarten halen bij alle Free Recordshops. Wees er dus op tijd bij!

5 opmerkingen

Billy!!!!
KINGG KLITT!!
Wordt een SUPER FEEST
 
Vet!!!
 
:respect: en 100% aanwezig !!!