Partyflock
 
­ Nederland

Outdoor Stereo Festival
Around the world

gepubliceerd door , op
Met de zomer in het vooruitzicht heerst de “festival fever” alweer volop onder de partyliefhebbers. Op zaterdag 21 augustus draagt Outdoor Stereo haar steentje bij en belooft het opnieuw een fantastische editie te worden in het Julianaparkvan Hoorn. Iedereen kijkt nog met blije gedachten terug op het uitverkochte festival van vorig jaar, waar het volop genieten was. Dit jaar doet Pink Hippo Productions (voorheen Gifted Events) er nog een schepje bovenop en wordt alles uit de kast getrokken om de verwachtingen te overtreffen. Zo komt er o.a. een vijfde area bij en wordt er een line-up in elkaar gedraaid waar je je vingers bij aflikt!

Tipje van de sluier
Met als thema 'Around the World' waan je jezelf bij elke stage van Outdoor Stereo in een wereldstad. Welke dit zijn wordt later onthuld, maar er kunnen wel alvast een enkele namen van de line-up worden verklapt. Op de mainstage staan een paar house en technoklappers van jewelste, met onder andere Erick E, Benny Rodrigues, Shermanology, Dennis Ruyer en Joris Voorn.



De Lovin L'ectro stage puilt uit met een kwaliteitsmix van house, techno en minimal. Hier zorgen Olene Kadar (live), Melon, Butch, De Man Zonder Schaduw, Miss Melera en Tomaschek ervoor dat de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht gaan. Oléééé!

Op de hardstage wordt het tempo flink opgeschroefd. Promo, Tuneboy Italië, D-Passion, Frontliner, Audio Psychos en Partyraiser knallen de bassen één voor één de tent in en er volgen nog enkele aansprekende namen. Dat wordt vanaf de eerste minuut dus flink stampen! Meer nieuws over de laatste twee area's volgt in een later stadium. Houd hiervoor de site, Partyflock, hyves, Twitter en Facebook in de gaten!

Early Bird tickets uitverkocht
Half maart startte de kaartverkoop voor Outdoor Stereo met een speciale early bird actie waarbij je voor slechts € 25,- een kaartje kon scoren. Dit was niet aan dovemansoren besteedt, want binnen no-time waren de 1000 early birdies uitverkocht! Mocht je nog geen ticket hebben gescoord, vrees niet. De normale tickets kosten slechts € 32,50 (ex fee) en voor een dag vol dj's, entertainment en verrassingen is dat geen geld! Je koopt je ticket op www.outdoorstereo.nl of bij een van de Free Record Shops.

Nieuwe website online
Bij een nieuwe editie van Outdoor Stereo hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Hoewel hij nog niet helemaal af is, oogst hij nu al veel bewondering en zijn de reacties louter positief. A big shout out naar de helden van Dutchbrand! Zet www.outdoorstereo.nl dus onder je favorieten en check regelmatig wat voor moois er bij is gekomen.

Enjoy springtime!
Voor nu wenst Pink Hippo je heel veel plezier de komende tijd. Aan het eind van deze maand kun je op Koninginnedag je eerste buitendansje wagen en daarna barst het festivalseizoen in alle hevigheid los. Zorg dat je er volop van geniet en droom af en toe alvast van die prachtige dag in augustus die komen gaat!

Outdoor Stereo Crew

20 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
vorig jaar erg leuk gehad, alleen jammer dat het nu tegelijk is met decibel.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Geweldig festival :D

PARTYRAISER :o :kwijl:
Dat word toch decibel. Wat een matige hardstyle line up. Met partyraiser als toppunt :nocheer:
Knallen !
laatste aanpassing
Op de hardstage wordt het tempo flink opgeschroefd. Promo, Tuneboy , D-Passion, Frontliner, Audio Psychos en Partyraiser knallen de bassen één voor één de tent in en er volgen nog enkele aansprekende namen.
:kwijl: Jammer dat het tegelijk met Decibel is. Effe line ups afwachten. :9
Keuze zat weer van de zomer......jippie!!!!
Promo en partyraiser!! gekkehuis! word toch decibel voor mij
 
Partyraiser! Dat word rammuh :respect:
 
Uitspraak van Jasperhardstyle op dinsdag 20 april 2010 om 11:24:
Dat word toch decibel. Wat een matige hardstyle line up. Met partyraiser als toppunt

Kerel effe serieus, vind jij die nieuwe hardstyle goed?? Hoe durf je het woord hardstyle in je mond te nemen, lijkt nergens meer op hardstyle!! Uitgemolken kutbende...

Mis de tijden van Qlimax en Qlubtempo in de Fun en HMH!:(

Veel plezier op Decibel!
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Promo & Audio Psychos :respect:

Hopelijk nog een paar (regionale) klappers erbij en de hele dag weer Hardstage :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 april 2010 om 18:07:
Mis de tijden van Qlimax en Qlubtempo in de Fun en HMH!

Veel plezier op Decibel!

schijnt ook dit jaar een Remember stage te komen op Decibel..... ;)
 
Uitspraak van Storage aka Opslag 8) op dinsdag 20 april 2010 om 18:56:
schijnt ook dit jaar een Remember stage te komen op Decibel.....

Ik wil niet naar Decibel :nocheer:
Artiest Erase
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 april 2010 om 18:07:
Kerel effe serieus, vind jij die nieuwe hardstyle goed?? Hoe durf je het woord hardstyle in je mond te nemen, lijkt nergens meer op hardstyle!! Uitgemolken kutbende...

Juist! Helemaal mee eens. Wat is dat een kermismuziek geworden de laatste jaren! Early & Hardcore boeit mij nog wel maar die tra-la-la-la hardstyle van nu is klote! Wordt voor mij waarschijnlijk weer pendelen tussen de andere stages en als afsluiter ff raggen bij de hardcore!
Heb overigens wel weer zin in Outdoor stereo, hopen op weer een heerlijk tempratuurtje, goede sfeer en dan moet het wel weer een mooi feessie worden daar!
(mij benieuwen wat die 5e stage wordt! Ik hoop op Early of Hardtechno of dikke psy/goa, maar dat gaat m helaas niet worden denk ik)
Ziet er goed uit!
Ik zeg presentski!
Vind dit echt een top feessie,
op het fietsie..

kut dat t tegelijk met decibel is,
dus geen ods voor mij dit jaar..
duidelijk decibel :)
 
Duidelijk weet jij niet wat voor feest Stereo outdoor is;)

Eindelijk een superfeest in ons eigen Hoorn, en toch ook niet een van de slechtste! Ben alle edities geweest (die hard) en zelf eerste (bagger) editie was gewoon UBER!

Dus denk na, dichtbij en een top line up! Je bent gek als je naar decibel gaat!!!

See u the 21st of august, ik draag een rode anjer:D
Tuurlijk present!
Nog geen 1 gemist en hoop dat er nog vele komen!
Helaas tegelijk met Decibel maar dit is een stuk dichterbij en niet zo massaal!
Voetjes in het water, wijntje in de hand! Bikini overdag...'s avonds kleren uit mijn kluis en after is vast wel weer ergens te vinden! :D
TOT DAN!