Partyflock
 

Vier presents 2+2
Berlijn aan de Waal

gepubliceerd door , op
2+2
2 maart 2010
Feest2+2 · Special
Datumzaterdag 17 april 2010
LocatieMerleyn
Alle mensen in en rondom Nijmegen opgelet! 2+2 heeft weer een line up uit de hoge hoed getoverd die zelfs de meest statische heupen zal doen wiegen. Berlijn aan de Waal! Eind 2009 organiseerde 2+2 de eerste editie in Merleyn met Daan Anders, Thijs Leenders en Olene Kadar als zeer gewaardeerde gasten. De avond werd een regelrecht succes met een uitverkochte tent, een dansende massa en een Olene Kadar op dreef. De samenwerking tussen 2+2 en Merleyn beviel beiden partijen zo goed dat besloten is deze avond vaker te laten terugkomen. Na zo'n topavond wilde de organisatie van 2+2 wederom een boeking van formaat en dat is gelukt. Ingewijden weten al langer dat er in Europa, en misschien zelfs de wereld, 1 club boven alle anderen uitstijgt: De legendarische Berghain/Panoramabar in Berlijn. Hier speelt week in week uit de crème de la crème van de techno/house samen met de beroemde residents als Ben Klock, Len Faki, André Galluzzi en Marcel Dettmann om er maar een paar te noemen.

Deze dj's zijn bekend over de hele wereld en worden direct gelinkt aan het succes van de Berghain/Panoramabar. Het zegt dus wel iets als je tussen zulke namen een residentie weet te bemachtigen. 2+2 is dan ook zeer trots op het feit dat 1 van deze residents naar een intieme club als de Merleyn wilt komen. In het buitenland stijgt haar faam en onlangs speelde ze voor het eerst in de Nederlandse clubs Paradiso en Trouw. Tama Sumo is de naam. Tama staat bekend om haar diepe house georiënteerde technosets met af en toe zelfs een vleug disco. Haar mixcd: Panorama Bar#02 is dan ook een grote hit. Zelden kreeg een mixcd zoveel positieve feedback. Het is niet moeilijk om nog een stuk meer over deze top vrouw te schrijven, gebeurd dit keer niet. Devies is gewoon naar 2+2 komen, en uit tjekken deze shit!

Naast Tama Sumo zullen nog 2 lokale grootheden Acte de Présence geven. De avond zal worden afgetrapt door Nijmeegs house coryfee Mark Wanders. Mark draait al jaren mee in de Nijmeegse scene en staat bekend om zijn grote enthousiasme achter de decks gecombineerd met de meest sexy opzwepende klappers die hij keer op keer dropt. Zelfs de langst meelopende housers uit Nijmegen zullen Mark nooit op een mindere set hebben betrapt. Keer op keer steelt hij de show, en op veel feesten bleek onverwachts niet de headliner maar Mark de stiekeme ster van de avond.

Als afsluiter zal Vier teddybeer Thijs Leenders het vinyltje van Tama Sumo overnemen. Thijs is onlosmakelijk verbonden met Vier. En Vier met Thijs. Gelukkig maar! Want wat krijgt deze beer toch elke keer weer de zaal aan het dansen. Thijs zal op de sound van Tama Sumo voortborduren en de vibe tot zeker het einde van de avond vasthouden zodat niemand naar huis wilt. Komt dat alles dus zien.

Kaarten zijn te koop op: www.Doornroosje.nl en er zal ook deurverkoop zijn!

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
Jeuj zin in!
Vj Slof ook in de building!!