Partyflock
 
­ Nederland

Disco3000

gepubliceerd door , op
Disco3000
19 maart 2010
Disco3000 presenteert op 24 april in de TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake' Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego urban tribe een unieke live-performance te geven. Het optreden staat in het teken van nieuw werk wat binnenkort op Planet E zal uitkomen. Natuurlijk geen Disco3000 zonder lokale vertegenwoordiging door Amsterdam's finest: Antal en San Proper. Samen met urban tribe zullen zij alle ingrediënten van House tot Wave brengen.

urban tribe draait veelal rondom Sherard Ingram, ook wel bekend als DJ Stingray van de invloedrijke electro-techno formatie Drexciya. Samen met andere zwaargewichten als Moodymann, Carl Craig en Anthony ‘Shake' Shakir, vormde hij urban tribe. Het begon oorspronkelijk als uitlaat klep voor downtempo / triphop producties maar ging uiteindelijk over in stevige techno-electro platen met een soulvolle invalshoek door Kenny Dixon Jr. Met 2 albums in het verleden en een aantal nieuwe tracks rond 2009 komt eind dit jaar het nieuwe materiaal op het label van Carl Craig. De kern van urban tribe, bestaande uit Sherard Ingram, Moodymann en Anthony Shakir, zal het mysterie rondom het nieuwe werk ontrafelen op 24 april in de TrouwAmsterdam tijdens Disco3000. urban tribe live!

Naast het electro geweld uit Detroit staan Antal en San Proper, de Disco 3000 residenties. Onlangs bracht San Proper zijn nieuwe plaat uit op Dekmantel en boekte hij een top positie in de groove chart met zijn release op Perlon. Bekend en gerenommeerd om hun brede sound zullen zij zich ook dit maal als steunpilaren van de avond positioneren. Wees vroeg aanwezig want er is een grote kans dat urban tribe de avond vanaf 11 aftrapt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.trouwamsterdam.nl en www.rushhour.nl.