Partyflock
 
­ Nederland

Is er een after aanstaande zaterdag?

gepubliceerd door , op
Mood Elevator After
12 april 2010
Je kunt zeggen van Jezus wat je wilt maar het idee om twee dagen uit te trekken om je verjaardag te vieren is gewoon ijzersterk. Daarom viert Mood Elevator haar 5e verjaardag ook 2 dagen lang. Is er een after aanstaande zaterdag? Jazeker! Na afloop van het feest in Tivoli de Helling gaat het verjaardagsfeest zondagochtend gezellig door in de Orchid Lounge, dé nieuwe undergroundlocatie van Utrecht. Bij een verjaardag horen natuurlijk traktaties. Mood Elevator trakteert deze after op maar liefst 5 sets van gevestigde namen en nieuw talent van binnen- en buitenlandse bodem.

Brent Roozendaal (Mood Elevator) b2b Barth Floor (Drift)
Mood Elevator van het eerste uur Brent Roozendaal en aanstormend Utrechts housetalent Barth Floor kwamen er een paar maanden terug op een illegale after achter dat ze samen een onoverwinnelijk draai duo vormen. Op de verjaardagsafter van Mood Elevator zullen de heren voor het eerst legaal een back2back set draaien dus zorg ervoor dat je erbij bent om deze primeur mee te maken!

Pitto (Mood Elevator) b2b maarten Pordon aka Macroscope (Wir Lieben Sonntag)
Met legio optredens in binnen en buitenland en een aankomend studioalbum zijn we dan ook heel erg blij dat hij hij een gaatje in zijn agenda heeft kunnen vinden om de verjaardag van Mood Elevator in stijl mee te vieren. Pitto zal voor dit speciale verjaardagsfeest een gelegenheidsduo vormen met de bekendste snordrager van Utrecht maarten Pordon (Macroscope). maarten weet als geen ander zijn publiek te bespelen en pakt zijn vetste House en Techno platen uit de kast zoals hij dit altijd doet!

Darko Esser (Mood Elevator)
Fervent Mood Elevator, eigenaar van Wolfskuil Records, hoofdprogrammeur van Doornroosje en net 'n dijk van 'n album geproduceerd. De kers op de verjaardagstaart wordt geserveerd door niemand minder dan Darko Esser

Tommy Kornuijt (Vuig*, Soulrock) b2b Moraalridder (Vuig*, Mood Elevator)
Utrechter Moraalridder en Amsterdammer Tommy Kornuijt hebben elkaar in 2006 op SonneMondSterne ontmoet. Hun gezamenlijke passie voor elektronische muziek is sinds die tijd alleen maar groter en groter geworden. Inmiddels is Moraalridder toegetreden tot de organisatie van Mood Elevator en is Tommy Kornuijt opgenomen in de fameuze Soulrock-familie. Samen hebben ze de eer om de allerlaatste traktaties van Mood Elevator's verjaardag uit te delen.

Speciale kortingsactie
Voor maar 7 euro kan ook jij erbij zijn om samen met de bovenstaande artiesten de verjaardag van Mood Elevator in stijl af te sluiten. Omdat Mood Elevator vijf jaar bestaat is er een actie bedacht. In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 april zullen op Mood Elevator in de Helling en in enkele andere clubs in Utrecht een gelimiteerd aantal speciale polsbandjes worden uitgedeeld. Iedereen die een dergelijk polsbandje weet te bemachtigen, betaalt geen 7 maar 5 euro entree op deze legendarische after.

2 opmerkingen

Hij is ook al geboren in 2 dagen. En hij heeft de geilige heest ook uitgestort over Jeruzalem in 2 dagen. Hij neemt wel overal de tijd voor...