Partyflock
 
­ Nederland

90’S Now!
Nostalgie en gezelligheid in de Matrixx

gepubliceerd door , op
90'S NOW
28 februari 2010
Zaterdag 17 april is alweer de derde editie van 90'S NOW! in de Matrixx een feit. Uitgaan in een club als de Matrixx krijgt met de komst van deze feesten een hele andere dimensie. De spectaculaire lichtshow, fantastisch geluid, top entertainment en de chique uitstraling van de Matrixx wordt extra versterkt door de ongelooflijke sfeer die er heerst tijdens een nostalgische 90's avond. De gezelligheid van de kroeg wordt samengesmolten met de klasse van een Dance-tempel.

De jaren 90 zijn hot! Iedereen die zich dikwijls in het uitgaansleven begeeft heeft de jaren 90 bewust meegemaakt. Namen als Paul Elstak, Britney Spears, Nirvana, The Backstreet Boys, 2Unlimited, Faithless, Dr. Alban, Madonna en natuurlijk Michael Jackson zijn namen die direct tot de verbeelding spreken. Iedereen heeft wel een aantal cassettebandjes, CD's of platen van deze artiesten volledig grijsgedraaid. Velen hebben ook flink staan swingen, ongegeneerd staan hakken of hebben de Macarena gedaan in die tijd. Zaterdag 17 april is het weer tijd om die moves weer uit de kast te halen en terug te gaan naar die geweldige en soms ook lekker foute tijd.

90'S NOW! heeft bewezen een prachtformule te zijn. Voor ieder wat wils, leuk publiek, een top sfeer en een te gekke show. Dirigent van dit festijn is dj Gary Global en zijn SuperHitSystem. Dance, Rock, Pop, Hip Hop, Reggae, House, Tranceclassics, Happy Hardcore – alle stijlen uit de 90's komen voorbij en worden op een originele manier gebracht.

Natuurlijk is VJ Clipsync er ook bij met alle (foute) clips, tv-series en corny commercials uit de 90s! Deze visuals zullen uit alle hoeken gaten van de Matrixx langskomen op de vele schermen en de prachtige led-walls.

Bekijk hier het filmpje om te zien hoe het lekker los ging op de eerste editie van 90's NOW! in de Matrixx op 28 november j.l.



Kaarten zijn in de voorverkoop makkelijk online te bestellen op www.Matrixx.nl of te koop bij alle Primera winkels in het land. Tickets kosten in de voorverkoop € 10,- (ex fee). Kaarten zijn ook altijd op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar voor € 13,-. Nog meer info op www.Matrixx.nl / www.90s-now.nl

8 opmerkingen

Britany Spears en Faitless ja?? allebei nog nooit van gehoord :rot:
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Mooie flyert
Was vorige keer wel gezellig dus wel aanwezig!
Kon er de laatste keer jammer genoeg niet bij zijn. Nu gelukkig wel. Back to the 90's yeah!
Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 9 april 2010 om 12:30:
Britany Spears en Faitless ja?? allebei nog nooit van gehoord

Stupid!!!:S owja en leer schrijven!