Partyflock
 
­ Nederland

Proud 2 be Hardcore
Germany 2010

gepubliceerd door , op
Proud 2 be Hardcore
8 april 2010
Vorig jaar op 30 januari 2009 vond alweer de laatste editie van P2BH plaats in Duitsland. Met succes werd destijds de locatie Matrix in Bochum aangedaan. Deze locatie bleek achteraf meer dan geschikt te zijn voor dit underground concept. Er mag nu zelfs worden geconcludeerd dat er voor dit concept misschien wel geen betere locatie in Duitsland te vinden is. De editie van 2009 was dan ook eentje om niet te vergeten. Tijdens de avond was het evenement zelfs uitverkocht, met een uitzonderlijke underground sfeer die je zelden of nauwelijks meer meemaakt! De organisatie kreeg daarna ook vele aanvragen om met dit concept weer terug te keren naar deze locatie. Het was even zoeken naar de juiste datum maar op 1e pinksterdag, 23 mei 2010, zal het concept P2BH weer terugkeren naar de Matrix in Bochum. Het recept is bekend: een line up van nieuw talent en upcoming dj's uit Duitsland en de Benelux aangevuld met een aantal internationale toppers en de locatie vol stoppen met speakers!

Newstyler in Charge! area & TNI area
Voor deze Pinkster editie van P2BH heeft de organisatie een aantal extra's in de programmering voorzien. Zo zal er vanaf nu op bepaalde UHM concepten een UHM resident artiest in de picture staan. De mainarea zal deze editie rondom de UHM resident DJ Newstyler worden geprogrammeerd met als subtitel “Newstyler in Charge!”
Deze artiest heeft de laatste jaren een enorme vooruitgang geboekt en mag zich tot een van de meest geboekte en succesvolste hardcore artiesten in Duitsland noemen! Hij heeft in deze periode een eigen stijl gecreëerd en staat altijd garant voor een energieke en verrassende dj set. Zo heeft hij zijn kunsten al mogen vertonen op evenementen als Raving Nightmare, Syndicate, Earthquake, Nightmare in Rotterdam, Megarave, Hellraiser, Enzyme Incubation enz…Maar hij was ook vanaf het begin in elke line up van de Proud 2 Be Hardcore edities in Duitsland te vinden. Een logische keuze om deze artiest extra in de picture te zetten tijdens deze P2BH editie!

Maar dat is nog niet alles…..als toetje zal het bekende Zwitserse label Terrornoize Industry haar verjaardag op deze dag vieren. Dit betekend dat er heel wat internationale acts en artiesten de P2BH Industrial area zullen voorzien van de sound waar het label TNI voor staat. En ja voor degene die het zich herinneren kunnen van de vorige editie in deze locatie, deze area zal weer in diezelfde unieke kelderruimte (3 etages beneden de begane grond!) worden geprogrammeerd! Voor de echte liefhebber een must om mee te maken! Pure underground…

De volledige line up:
Area 1: Proud 2 Be Hardcore -> Newstyler in charge!
Newstyler Duitsland
Tommyknocker Italië
Triax Nederland
Partyraiser Nederland
Vince Nederland
D-Ceptor Duitsland
Mr. Sinister Nederland
Masters of Noise Duitsland
D.O.T. Duitsland
X-treme Nederland
Fallout Duitsland
Max Pain Nederland
Evolution Duitsland
Tensor Duitsland
Gigi Duitsland
Hosted by: MC Violence


Area2: Proud 2 Be Gabber
The The Darkraver Nederland
Kahlkopf HC Duitsland
Early Bastards Nederland
Stylewars Duitsland
The Impact Nederland
Vecino Nederland
R-Kane Duitsland
Vendetta Duitsland
Djuke Duitsland

Area3: Proud 2 Be Industrial (Hosted by: TNI Massive Aggressive Tour 2010)
The Massacre (live) Zwitserland
The The Speed Freak (live) Duitsland
Bonehead (live) Nederland
Jensen (live) (IR)
Screamerclauz & Ruby LaRocca (live) Verenigde Staten
Qualkommando (live) Duitsland
Gabba Front Berlin (live) Duitsland
Jimmy S (live) Rusland
Bastards of Violence Duitsland
Beatcrusher Zwitserland
Aural ExciterDuitsland
DJ 8088 Rusland

Area4: Proud 2 Be Next Generation (freestyle)
Piet Mooldyk Duitsland
Andarax Duitsland
Brutal J Nederland
Noize-X België
Scumbag België
Da Noizah Duitsland
Foltergeist Nederland
Re-Direction Duitsland
E-Nopac Duitsland
Quitara Nederland
E-Rhythmic Duitsland
Q-Sonic Duitsland
Sonic-D Duitsland
Mynotic Duitsland
Hosted by: MC Webster

Zoals al vaker vermeld, het is gebleken dat dit concept een betaalbare formule is waarin al deze artiesten, die de hardcore scène altijd een warm hart toedragen en dus trots zijn op “hun” muziek, de extra aandacht krijgen. Het concept Proud 2 Be hardcore is daarom de perfecte titel om in 1 zin weer te geven waar zij voor staan en dat is gedurende de avond te merken aan de unieke sfeer die ontstaat!….. En no sound limits is ook hier een garantie die UHM kan geven!

Presale Tickets
Tickets zullen voor slechts Euro 17,50 ex fee te verkrijgen zijn via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland en via partytickets.de, alle FNAC verkooppunten in België en Frankrijk en via SeeDance in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Tevens zullen ticket te verkrijgen zijn bij alle Primera winkels in Nederland via het Paylogic systeem. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.u-h-m.com je E Ticket.

Meer info: www.proud2behardcore.eu, www.u-h-m.com, www.djnewstyler.com en www.matrix-bochum.de

7 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dit gaat een retevette avond worden. Nu al zin in....
De titel van het feest geeft me al het gevoel dat er van die Scooterfans op afkomen :lol:

Maar de line-up is wel goed (Y)
:cheer: