Partyflock
 
­ Nederland

Billy’s Royal Ball met koninginnenacht in het stadhuis van Den Haag

gepubliceerd door , op
Oranje boven, oranje boven, leve koning the Klit! Op 29 april, de Haagse Koninginnenach, zal hij flink uitpakken in het stadhuis, omgetoverd tot Billy's Royal Ballroom. Een oranje nacht helemaal in het teken van Billy, the royal onder de dj's, op een prachtige locatie in hartje Den Haag. Het atrium van het stadhuis, ook wel ‘het ijspaleis' genoemd, is door zijn strakke witte vormen en glazen dak een unieke feestlocatie. Billy zal op deze avond vol knallende beats, bizarre acts en entertainment dan ook voor een vorstelijk vermaak zorgen.

Om de verjaardag van hare majesteit dit jaar knallend te vieren, heeft de Gemeente Den Haag Billy de sleutel gegeven van het stadhuis, waar hij op donderdag 29 april zijn niet te evenaren mixen ten gehore gaat brengen. Billy, bekend om zijn onbeschrijfelijke en unieke sounds, zal op deze avond laten horen dat er meer mogelijk is in het stadhuis van Den Haag naast het aanvragen van je paspoort en het afleggen van je trouwbelofte. Namelijk: dansen, sjansen en compleet los gaan in Billy's Royal Ballroom! Ook heeft hij voor deze avond speciaal een aantal rock ballads geremixed, waardoor de oranjekoorts tot hoge temperaturen zal stijgen...

Uiteraard wordt Billy, als een echte Koninklijke, bijgestaan door een aantal bekenden uit de party scene. MC Smilez, die sinds begin 2010 Billy assisteert bij al zijn gigs, zal ook in de nacht van oranje aan zijn zijde staan. Evenals Dani L. Mebius, waarvan zijn optredens bekend staan als: energievol en technisch zeer sterk zal op deze avond zijn live on stage remixes en edits ten gehore brengen. En ook niemand minder dan Shermanology, het duo met zowel zang als draaikwaliteiten, die afgelopen jaren al met diverse grootheden op het podium hebben gestaan, zijn aanwezig. Namen als Dennis Weening en Boris Deluxe zullen ook alles uit de kast halen op deze avond samen met een aantal andere heftige acts die de revue passeren. Het publiek zal verstelt staan in het omgetoverde stadhuis. Zorg dat je dit hoogtepunt van de Haagsche Koninginnenach niet mist.

1 opmerking