Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the House
Queensnight in Club Vie

gepubliceerd door , op
Voor de allereerste keer in Rotterdam presenteert Club Vie, Defected in the House op Koninginnenacht! Donderdagnacht 29 april zal volledig toegewijd worden aan het grootste houselabel van de wereld!

Defected Records domineert al jaren de internationale house scene. Met miljoenen verkochte albums over de hele wereld, heeft het label samengewerkt met grootheden als Bob Sinclar, Junior Jack, ATFC en noem maar op. Defected is naar mening van velen het label die de house sound van de 21e eeuw heeft gevormd en sinds 2003 maakt het label furore met Defected in the House. Van Miami tot London tot aan Parijs bezoeken meer dan een half miljoen mensen per jaar Defected in the House en nu kan ook Rotterdam aan dit rijtje worden toegevoegd!

Het zou geen Defected in The House zijn zonder echte Defected artiesten. Na alle positieve reacties komt Copyright wederom Club Vie op haar kop zetten. Dit energieke DJ duo uit het Verenigd Koninkrijk zal weer een krankzinnige set draaien en samen met de excentrieke trommelaar Shovell een waanzinnige show geven. De heren worden deze avond gesteund door onder meer Baggi Begovic, ROOG en MC Mitch Crown.

Copyright
Sam Holt en Gavin Mills timmeren als sinds 2000 aan de weg. In 2008 brak het duo pas echt door met hun album ‘Voices and Visions'. Hun sound spreekt een wereldwijd publiek aan en bestaat uit een mix van latin, afrobeat, disco, funk en tech.

Shovell
Shovell en zijn alter ego ‘The Drum Warrior', is een percussionist die door middel van mystieke krachten de drums bespeeld naast de grootste deejays ter wereld. In zijn indianen kostuum is dit een imposante verschijning die meteen de aandacht van ieder trekt.

Voorverkoop
De presale kaarten zijn al beschikbaar dus wees er snel bij! Defected in the House tickets zijn verkrijgbaar bij alle Club Vie voorverkooppunten. Ticketscript ( www.ticketscript.nl ) , alle Free Record Shops in Nederland en via de officiële website www.clubvie.com. Wacht dus niet te lang met het halen van jou Defected in the House ticket.

VIP Reserveren
Club Vie stelt ook tijdens Defected in the House op Koninginnenacht haar VIP-tafels beschikbaar. Reserveren kan via vip@clubvie.com. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.clubvie.com en vragen kunnen hier ook uiteraard gesteld worden.