Partyflock
 
­ Nederland

Plastic fantastic viert 5 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Plastic fantastic viert 5 jarig bestaan
13 oktober 2003
Plastic fantastic bestaat alweer 5 jaar. Het begon allemaal in Vlaardingen. House werd gecombineerd met erotiek. Heel Nederland liep warm voor deze feesten. Het was nieuw. Eerst in Sam Sam en daarna in Podium gallery X (het latere Maddox). Lokaties werden moeilijk en we gaven ze daarom een paar maal op een partyboot in Dordrecht en Oud Beijerland. Plastic Fantastic kwam keihard terug begin 2003 in Tropicana, en, vroeg om een vervolg...

Wel nu het jubileum op 1 november 2003 in Tropicana Rotterdam. Er zullen 3 zalen waar o.a. Pavo, Luna, Francois, Clive King, Rob& MC Joe, Stanton en Mike S. zullen draaien. Tevens is er een speciale Parkzicht Reunion Area.

Dames hebben gratis entree tussen 22:00 en 23:00 uur. Natuurlijk kan je ook weer de nodige shows van ons verwachten. Kaarten zijn 18 euro en verkrijgbaar bij alle bekende vvk-adressen en op www.ticketbox.nl.

Meer informatie op www.crazyland.org.

Tot dan!

10 opmerkingen

Klinkt echt heel erg goed :yes:
Maar ja, 2hard4u... :D
keb er 2 vrijkaarten voor, vorige week gekregen van zo'n lieve flyerdame :devil:
 
Retro :bah:
 
Ja toch?! niet dan???!! :devil:
zijn leuke feestjes:D
maar toch kies ik voor X-Qlusive
 
hmmmmm ikke heb er BEHOORLIJK veel zin in.(k)
 
ik zie het
 
Heb kaartjes ook al,wordt vast weer vet.altijd relaxte sfeer ,leuke mensen en zeker ook deze keer weer lekkere herrie als ik de line up bekijk.

Cya in Silverdome
 
dan ben ik aan het feesten in the bridge :d
:/ Als het goed is ben ik dan in de HMH