Partyflock
 
­ Nederland

Heavenly Outdoor

gepubliceerd door , op
Na het overweldigende succes van 2009 is Heavenly Outdoor terug! Op donderdag 13 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj's Praia del Sol en GDB weer Heavenly Outdoor. Verschillende top dj's zullen 13 mei vanaf 14:00 de Oude Koemarkt Plein op z'n kop zetten. Tijdens Heavenly Outdoor is de Oude Koemarkt Plein vrij toegankelijk voor iedereen! Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj's!

Afgelopen jaar was Heavenly Outdoor één van de meest succesvolle evenementen in Friesland. Een uitzinnige menigte van 4000 man stond te genieten en dansen op de Oude Koemarkt Plein. Het was een memorabele dag en er werd nog lang over nagepraat. Voor de komende editie is de line-up weer ijzersterk, de artiesten zijn van wereldklasse en klaar om de Oude Koemarkt in extase te brengen.

De line-up wordt aangevoerd door house legende Erick E. Wat is er nog vertellen over deze man? Van mainstage acts op Dance Valley, Loveland, Day at the Park, Extrema en Mysteryland tot aan de wereldwijde tour van Sensation; DJ Erick E heeft het allemaal mee mogen maken. Naast Erick E heeft de organisatie ook Quintino kunnen strikken! You can't deny it, Quintino is booming! Na zijn grote hit "Heaven" bestormt ie momenteel de charts met "You can't deny". Hij staat alweer te trappelen om net als vorig jaar er weer een groot feest van te maken op Heavenly Outdoor!

Naast deze 2 toppers zal ook nieuwkomer DJ Ralvero zijn beats laten horen op de Oude Koemarkt Plein. Hij scoorde een wereldhit met "Partypeople". Een andere DJ die ook weet hoe je Partypeople moet vermaken is Club Noa resident Dani L. Mebius. Momenteel gooit hij hoge ogen met het thema voor "Beachrockers" dat hij samen met Praia del Sol heeft geproduceerd. Om de avond tot hogere temperaturen te brengen zal Mr Beach alias Praia del Sol acte de presence geven, deze sunshine boy heeft latinhouse, percussies en palmbomen door zijn aderen stromen en zal de Oude Koemarkt Plein tot hogere sferen gaan brengen. Mr. Candy Club Steff da Campo zal zeker niet achter de decks van Heavenly Outdoor ontbreken. Vorig jaar zette hij nog de Oude Koemarkt Plein in vuur en vlam met zijn dance remix van "In Nije Dei". Ook GDB gaat zijn kunsten weer vertonen op het buiten feest van het Noorden. De graag geziene DJ zal met zijn skills en platenkeus zullen het publiek doen laten smullen.