Partyflock
 
­ Nederland

Doe mee met de Indian Summer songcontest en win een heuse podiumplaats

gepubliceerd door , op
Twee jaar geleden is de officiële Indian Summer song door BS-One vertolkt. Indian Summer Festival 2010 biedt aanstormend talent nu de kans te schitteren op de komende editie van het festival op 19 juni. Stuur jouw versie in van de Indian Summer song in en doe mee. De meest bijzondere, meest originele, meest opvallende inzending wint een optreden van een half uur op het podium van Indian Summer Festival 2010. Pak die kans!

Ga naar http://www.indiansummerfestival.nl/indian-summer-songcontest, vul het formulier volledig in en upload jouw MP3 bestand. En wie weet schitter jij straks tussen De Dijk, Bløf, Ilse de Lange, Di-Rect, UB40, Destine, Fedde le Grand, Felix da Housecat, Marco V, Michel de Hey, Erick E, Don Diablo, dj Jean e.v.a. op het Indian Summer podium in Geestmerambacht.

Celebrating 10 Years Indian Summer Festival 2010
In 2001 werd voor de eerste maal het Indian Summer Festival 2003 georganiseerd. Het festival, met bij de eerste editie slechts 750 bezoekers, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend cross-over festival waar vorig jaar maar liefst 25.000 bezoekers genoten van acts op zes podia met Pop, Rock, Dance, 3FM Serious Talent, 80's & 90's, Comedy en Theater. Het Indian Summer Festival heeft door de jaren heen een imago opgebouwd van het meest sfeervolle festival waar men ongedwongen kan genieten van succesvolle acts.

De afgelopen jaren betraden diverse topartiesten één, of meerdere, van de maar liefst zes podia die het festival rijk is. Aansprekende acts als Kane, Novastar, Bløf, Anouk en The Golden Earring bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Maar dit eendaagse festival blinkt toch vooral uit in haar veelzijdigheid. Zo werd het danceprogramma in de loop der jaren sterk ontwikkeld met optredens van wereldberoemde acts als Groove Armada, Chuckie, Junkie XL, Fedde le Grand en de Audio Bullys. Opvallend is dat het Indian Summer Festival 2010 daarnaast ook ruimte geeft aan liefhebbers van de 80's & 90's, heeft het festival een eigen ‘talentpodium' en zelfs een theater. In een speciale ‘festival area' komt het groene karakter (en hart) van het evenement volledig tot uiting.

Kaartverkoop
Kaarten voor Indian Summer Festival 2010 kosten EUR 47,50 per stuk.
Voor meer informatie over Indian Summer Festival en kaartverkoop verwijzen we u graag naar: www.indiansummerfestival.nl

3 opmerkingen

Had ik maar talent :(
:lol: talent heb ik wel.. allen niet hiermee :yes:
maarrrr.. ik het wel ten volle benutten :D