Partyflock
 
­ Nederland

Vrijbuiters
Kapen de kust!

gepubliceerd door , op
Vrijbuiters
13 maart 2010
FeestVrijbuiters · Kapen de kust!
Datumzondag 4 april 2010
WinactieVrijbuiters actiegesloten
LocatieWoodstock 69 Site
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op zondag 4 april doet Vrijbuiters de officiële kick-off van de zondagen op Woodstock 69. Vanaf 16.00 uur 's middags mogen de voeten in het zand in de vers opgebouwde strandhut in Bloemendaal.

De gouden regel is dat er na een strenge winter altijd een hete zomer volgt. Dat belooft dus veel goeds voor de komende maanden. Woodstock 69 heeft een heftige programmering staan voor de zomer, vele grote concepten doen de idyllische spot aan. Vrijbuiters heeft dit jaar op subtiele wijze beslag weten te leggen op het openingsweekend. Na de dikke editie in 2009 komt er ditmaal naast de opening op 4 april ook een editie op zondag één augustus. In het openingsweekend neemt Vrijbuiters een aantal van haar coryfeeën mee naar het Bloemendaalse.

Naast vaste waarden als Reiss en Freddy Spool staat Makam in het zand met zijn sterke live-act. Ook gouden kabouter winnaar Tettero is in het programma te vinden, hij weet als geen ander een ideale strandvibe neer te zetten. Speciale gast is de zwaar aanstormende ONNO. Deze man poept de laatste tijd een berg platen uit waar je ‘u' tegen mag zeggen. Dit is niet ongemerkt gebleven want de boekingen stromen binnen bij hem, zo kwam daar opeens een Panorambar (Berlijn) aanvraag voor in juni!

En verder natuurlijk veel meer goeds, Foodstock regelt de maaginhoud, het kampvuur mag weer aan en alle vrije geesten komen na een lange winterslaap weer bij elkaar. For the record, Woodstock 69 staat al jarenlang garant voor de leukste strandvibe in Nederland. Geen lounge-shit, geforceerde relaxtheid of hippe inrichting. Woodstock 69 is een georganiseerde chaos waar sfeer boven alles gaat. Vrijbuiters sluit hier perfect op aan. De jonge guerila-beweging is actief op diverse fronten. Zo zijn er feestjes op verschillende plekken maar worden er ook kaap-acties gezet op boten en ponten.www.vrijbuiters.in

3 opmerkingen

Cool :D helaas geven ze te weinig mooi weer op
maar toch een hele grote optie voor de zondag!
voordeel is dat het op het strand bijna nooit regent en vaak de bewolking opentrekt.
vorig jaar regende het in Amsterdam en scheen de zon bij ons op Woodstock.

:-D
En anders toch gewoon lekker binnen verder dansen. Heb me binnen in woodstock ook nog nooit verveeld, muziek klinkt daar ook net zo lekker!