Partyflock
 
­ Nederland

Dj talent uit Utrecht ook in april aan de bak

gepubliceerd door , op
De maand april staat voor Doe//rak weer geheel in het teken van dj talenten. Na de succesvolle edities vorige maand op Kranck in Dock 154 en de kick-off in sfeervolle lounge bar Club Lust heeft Doe//rak Events nog een leuk stel dj’s en artiesten in petto. Vorige maand mochten jullie naast de vaste krachten van Kaskrakers ook genieten van Randy Delmore en de complete Slapfunk organisatie: Samuel Deep, Firdjel Medar en Dooby Brothers. Deze maand een originele en frisse samenstelling van bekende en minder bekende namen. Komt ie:

Donderdag 1 april
Doe//rak Events @ Kranck, Dock 154
Wie kent hem niet? Underground held DGdaan zal het jonge publiek van Kranck prikkelen met diepe en dansbare klanken. De werfkelder is de geschikte plek om hem los te zien gaan achter de decks. Diepgezonken, zo voelt hij zich het best! Uiteraard is het resident DJ team Kaskrakers weer van de partij. Dit maal staan de drie koppies weer gretig om elkaar heen te huppelen in de dj booth met de leukste tunes in hun handen om de feestgangers uitbundig uit hun plaat te zien gaan.

Vrijdag 9 april
Doe//rak invites @ Club Lust
Ook hier zullen de Kaskrakers hun ding doen. Individueel onder de pseudoniemen Lorenzo Lopez, De F van Funk en Lokvoer. Versterking komt ditmaal van Jimmy van Eschid, The Regular en Paddingtom. Wie Rave Tegen de Klok zegt, zegt Jimmy van Eschid. Of het nou een park, een bos, een speelplaats of een bouwput is, Jimmy ziet overal wel een feest in. Reden genoeg om zijn brede scala aan muziek ten gehore te brengen. Minder bekend, maar zeker verfrissend qua stijl is The Regular. Organisaties die op zoek zijn naar iets nieuws, komt dit zien! Last but not least, een jongeman uit het hoge Noorden. Paddingtom. Minimal techno met een drive omschrijft zijn stijl het best. Overigens is entree in Club Lust altijd gratis.

Genoeg te horen en te zien dus aankomende tijd. Ben je zelf dj of produceer je elektronische muziek? Ga dan naar www.doerakevents.nl en stuur een email naar Lorenzo Berendsen met als onderwerp: Talend voor Doe//rak invites. Lever hierbij een dj set of een mix af. Je wordt vervolgens geselecteerd aan de hand van jou muzikale voorkeur en je techniek. Mocht je zelf geen artiest zijn, maar heb je wel zin om in een relaxte omgeving met spontane mensen en vrienden een gezellig drankje te doen? Kom dan naar Dock 154 of Club Lust en vier samen met anderen je welverdiende weekend!

3 opmerkingen

Dj talent uit Utrecht ook in april in de bak
 
met als onderwerp: Talend voor Doe//rak invites.

Wil geen grammatica nazi zijn, maar talent met een D...? :roflol:
had ik toch beter veder kunnen gaan,vlake gedoe is niks,te gemakelijk