Partyflock
 
­ Nederland

Eerste weekend Club Elements in Utrecht

gepubliceerd door , op
Utrecht is vanaf vrijdag 2 april een nachtclub rijker. En wat voor één: state of the art geluid en lichttechniek, met als hoogtepunt twee full colour ledplafonds. Dertigduizend led’s verlichten de verbouwde ruimte aan de werf om het eind Van de week legendarisch te beleven.

Bij een complete verbouwing hoort natuurlijk een gloednieuw soundsysteem. In het vernieuwde interieur – hedendaags strak – komen de twee full colour lasers volledig tot hun recht, zonder de historische elementen geweld aan te doen. Fellini’s held van weleer Frankie D is terug op zijn eigen plek. Hij staat na tien jaar weer ‘onder het stadhuis’ op zijn eigen donderdagavond. Op de vrijdag- en zaterdagavond is het resident dj veteraan Richard Gatling de zaal opwarmt. Met zijn aanstelling als resident haalt Elements een kwart eeuw dj ervaring in huis. Alleen bij Elements vind je gastdjs die drie uur achter elkaar mogen draaien, wat ze allen naar hartenlust doen.

Opening
Het startschot wordt op vrijdag 2 april gegeven met Club Lotus, een volwassen deephouse avond. De eer om op de openingsavond te draaien valt ten deel aan Erik de man, Richard Gatling en in Area2 de djs LUPE en J. Faralley.

Zaterdag 3 april debuteert Elements´ clubnacht Blame it on the DJ. De muzikale insteek van deze nacht is house, techhouse en minimal. Op de eerste editie draait Marnix (Loveland), Richard Gatling en Area2 is het terrain van de dames Anna von Heimburg en [artist=56270]{Artiest met ID 56270 bestaat niet!}.

Hardbop
De oude dagen van Fellini herleven zoals nooit te voren op zondag 4 april. Freddie heeft voor een Hardbop reünie zijn oude vrienden Arne Wink, Charlton, Radar en Eboman uitgenodigd. Deze reünie valt in Paasweekend, maandag is een vrije dag dus iedereen mag lekker los gaan, net als vroeger. In het eerste weekend Van Elements wordt legendarisch, wees daarbij!

12 opmerkingen

met als hoogtepunt twee full colour ledplafonds. Dertigduizend led’s verlichten de verbouwde ruimte aan de werf om het eind Van de week legendarisch te beleven.


Ziet er erg vet uit, hebben ze in de U60311 ook!
Wanneer een keer een dikke techno avond plaatsvind kom ik zeker een x kijken :)
laatste aanpassing
ziet er zeker dik uit!
ben zeker eerste weekend van de partij!
jahhoooooo!!
Yesss, dat wordt knalle
laatste aanpassing
Ziet er heeeel goed uit. Ben donderdag bij de opening zeker aanwezig :D
 
heel mooi!!!!!

ben benieuwd naar de djs die gaan komen daar!!!!
Bart Skils
Richard Gatling
Erik Heijting
Stefano Richetta
Isis
Anoesjka
Steven P
Carlos Valdes
Esther Duijn
e.v.a
en:Marnix, Erik de Man, Lupe, J.Faralley, Eboman, Double J, Frankie D, Carlton, Maestro, Radar, La Tourista & Anna Von Heimburg & La Boutique Fantastiqueen Sjammie the Money!!

woohoo!

Utrecht kan wel weer eens iets nieuws gebruiken!!!
 
Uitspraak van T!M op dinsdag 30 maart 2010 om 16:12:
Ziet er erg vet uit, hebben ze in de U60311 ook!

& in het grote Antwerpse Noxx ook (y)

Begrijp ik het goed dat Club Elements nu de zoveelste is in het rijtje van het bekende pand bij de gracht? En waarom is het hier op PF de opvolger van Arena en niet van Nachtburgemeester? Volgens mij was de volgorde zo: Fellini - AXL - City Hall - Arena - Nachtburgemeester - Elements. Zou iemand dit kunnen toelichten?
het is idd de opvolger van de nachtburgermeester.
heb stiekem al mogen kijken binnen,je weet echt niet wat je ziet!!!
fucking helemaal vol met nieuw geluid en licht!!

na de fellini's is er helemaal niets meer aan gedaan, ze hebben alleen de naam verandert en zijn gewoon verder gegaan.
deze mensen hebben alles vernieuwt tot aan de toiletten toe!!

ik gaat iig!!

line up is in ieder geval beter dan wat er ooit te voren zat!!
vieze hardstyle/core bah!!
 
Bedankt voor de info ;) maar het lijkt erop dat je enigzins gekleurd bent in je mening en te zien aan je agenda... :P organisatie?
ik wens ze allegeluk van de wereld ,alleen ze hadden het fatsoen moeten hebben om de dames van de toiletten netjes te vertellen dat ze niet meer nodig ijn ...als ze zo met het publiek om gaan ,zal er weinig komen ...