Partyflock
 
­ Nederland

Prinses Maxima komt langs om tienjarig bestaan Crazyland te openen

gepubliceerd door , op
Prinses Maxima komt langs om tienjarig bestaan Crazyland te openen
18 februari 2010
FeestCrazyland · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 10 april 2010
LocatieNorth Sea Venue
Speciaal voor het tienjarig bestaan van Crazyland, wat groots gevierd gaat worden, komt prinses Maxima langs om het feest te openen. Wat mooier is het voor de organisatie dat iemand van het koninklijk huis het feest met een rode lint komt openen? De organisatie is dan ook zeer trots dat van 22.00 uur tot 24.00 uur Prinses Maxima aanwezig zal zijn. Mensen kunnen op de foto met haar en ze geeft zelfs nog een leuke kleine toespraak.

Als je nu denkt waar slaat dit allemaal op? Dan kan de organisatie zeggen: zo denkt zij er ook over! Maar Crazyland zou Crazyland niet zijn als ze geen gekke dingen uithalen. Dit is er weer zo een. Prinses Maxima komt echt met beveiliging en auto, maar dan de echte look a like die in 2001 uit duizenden verkiesbare look a likes officieel gekozen is. Ze zal er voor jullie zijn om alle mensen die in de rij wachten een warm onthaal te geven. En zeg nou eerlijk, die Maxima is gewoon een lekker ding met een leuk accent! En als daardoor het wachten in de rij minder erg wordt, wordt je daar als bezoeker alleen maar blijer van,toch? Je mag ook met haar op de foto als aandenken aan dit unieke feest dat alweer tien jaar bestaat.

Crazyland tien jaar! Wat is de tijd snel gegaan. Wat een mensen zijn er geweest in tussentijd. Duizenden mensen hebben keer op keer weer het feest bezocht en daar is de organisatie heel blij mee. Ooit begonnen in Tropicana Rotterdam en daarna nog zoveel andere lokaties. Matrixx, Heineken Music Hall Amsterdam, HappydayZZ en natuurlijk de North Sea Venue of anders gezegd de Hemkade 48. Eigenlijk voor bijna iedereen is de Hemkade de ideale plek om dit feest te vieren. Daarom heeft de organisatie ook gekozen om het hier te houden. Mocht het uitverkocht raken kan de organisatie altijd overwegen om er een grote tent bij te zetten. Dat er veel mensen gaan komen blijkt wel weer hoeveel VIP kaarten alweer verkocht zijn. Nog maar 110 VIP kaarten en de organisatie moet deze alweer op 'stop' zetten. Dat de VIP kaarten hard gaan komt waarschijnlijk ook dat de organisatie alles doet om de VIP's nog meer te verwennen met dingen. Zo kreeg je als vip al gratis massage, oesters, sushi, fruit, snoep en lekkere hapjes. De vip-gasten krijgen altijd iets mee als een Dvd, Cd box of nog meer. Er zijn meerdere VIPgedeeltes in de Hemkade. De vorige editie is er een extra lounge set ingehuurd om nog meer zitgelegenheid te creeren voor de VIP's. En nu dit keer wil de organisatie de vip's weer verrassen met iets extra's. Dat verklapt de organisatie nog niet, maar dat het leuk en lekker is, is een ding wat zeker is. Ben je nog niet overtuigd van al het moois wat gaat komen op Crazyland 10 jaar, dan heeft de organisatie nog een nieuwe trailer online die je dan zeker nog wel overtuigt. Kijk mee en geniet alvast van de sfeer die Crazyland zal brengen. Dat het een spektakel wordt kun je van de organisatie wel aannemen.



Wil je graag kaarten bestellen? Koop dan je kaarten bij Easyticket, Seedance of Paylogic. Zorg dat je deze kaarten in huis hebt. Het tienjarig bestaan mag je niet missen!

Wil jij de trotse bezitter worden van de laatste VIP kaarten die nog over zijn. Koop deze bij Easyticket, Seedance of Paylogic en jij wordt extra goed verwend op 10 april.

40 opmerkingen

lekker feessie in het vooruitzicht :cheer:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Altijd gezellig als maxima komt toch.......?
 
Artiest House
Dit gaat weer helemaal los!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me :lief: Prins Pils, maar Maxima de gekste! :lol:
laatste aanpassing
Is dit een grapje of is de maker van het promotiefilmpje zwaar dyslectisch!? ANNEVERSERY????
 
1e wat je ziet in filmpje

beautiful people

:roflol: gaat cker alleen om uiterlijk he nerdies !
 
Uitspraak van Klontje op woensdag 24 maart 2010 om 22:40:
Is dit een grapje of is de maker van het promotiefilmpje zwaar dyslectisch!? ANNEVERSERY????

Hey Suiker!! Jij hebt overduidelijk wel humor.. Jezus man waar maak je je druk om joh:-)! Het gaat niet om die ene letter, het gaat toch om de boodschap van het filmpje? Fun!!!!!! Jouw voeren ze toch ook niet aan een paard omdat je toevallig Klontje heet? Dus....
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Leuk bericht! (y)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 08:35:
Jouw

zelfde school als de maker van het filmpje ? ;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 08:35:
Jezus man waar maak je je druk om joh

Als iemand zich druk maakt ben jij het wel ;-)
Echt professioneel is het niet, dat ben ik met klontje eens...
....
laatste aanpassing
 
aaah super ! feestje van het jaar!!
 
beetje suffe trailer toch?
 
Artiest Renji
Kan het nog gekker?! 8)

Maxima in tha house!!

:roflol:
Zou ze dan ook een string outfit aan hebben;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 11:55:
Maxima in tha house!!

Zal wel Maximilian zijn ;-)
 
Organisatie doet weer Maxima(al) zijn best! Zoals altijd :-).....
 
Misleidend!
Kan ze niet gewoon toiletdame spelen?


Maxima, whahahaa
git mc shaker, waarschijnlijk ben je zelf net zo kansloos dan je opmerking. is er echt een hersencelletje in je kop die ook maar denkt dat wij met zn allen op zn domme opmerking zitten te wachten? al ben je nog nat achter je oor en ben je net uit je luiers en mag je hier nog niet eens naar binnen, probeer dan in ieder geval een beetje volwassen te gedragen op een internet site als deze.....
 
Lijkt me weer gezellig! Bitch was ook super feestje ben benieuwd naar deze. :cheer:
Uitspraak van Klontje op woensdag 24 maart 2010 om 22:40:
s dit een grapje of is de maker van het promotiefilmpje zwaar dyslectisch!? ANNEVERSERY????

En beautiful met 2 l-en ;)
Elkaar afzeiken is geen kunst :/....... Wees blij dat er nog iets georganiseerd word, anders had je lekker saai op de bank gezeten :[ !!!
laatste aanpassing
Bijzonder mooie flyer (y)
controleer het gewoon ff !
laatste aanpassing
 
Toch wel heel opvallend dat Blutz, Binkie en Jikte alledrie middels hun forumfoto stiekum reclame zitten te maken voor hun eigen ding hier bij de opmerkingen.. Daar komt dus de ware aap uit de mouw?!

Weet je wat professioneel is? Hoe deze organisatie keer op keer een dijk van een (uitverkocht) feest neerzet! En de manier waarop jullie (helaas) reclame voor jezelf proberen te maken kan ik dat niet noemen. Ga niet bewust lopen zoeken, is niet netjes. Doen andere mensen toch ook niet bij jullie? Maar jullie bewijzen maar weer is des te meer, afgunst is de mooiste vorm van vleierij..
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Geweldige mijlpaal! 10 jaar ! :respect:

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 maart 2010 om 11:24:
deze organisatie keer op keer een dijk van een (uitverkocht) feest neerzet!

en al 10 jaar!!!!!!!
wij komen zeker hierop proosten Crazyland! :cheers:
laatste aanpassing
ow het is een neppert :roflol: zag haar al staan in der ondergoed
Uitspraak van mr. V op donderdag 25 maart 2010 om 23:33:
lkaar afzeiken is geen kunst :/....... Wees blij dat er nog iets georganiseerd word, anders had je lekker saai op de bank gezeten :[ !!!

:respect:

had hier graag bij willen zijn, maar moet even prio`s stellen :X

iedereen heel veel plezier :D
Zijn zo wie zo altijd al *ROYAL* feestjes :yes::P

*HIEPERDEPIEP EN DAAR MOET OP GEDRONKEN WORDEN* :cheer:
laatste aanpassing
10 jaar alweer,

ik weet nog het eerste feest, wat gaat de tijd snel !!! Maar daar moet je gewoon bijzijn
Y&J xxx
 
Artiest Joia Vita
Yeahhhhhh(L) Crazyland :banana: :banana: