Partyflock
 
­ Nederland

4 April paaseditie van Sunday after 3 in Almere

gepubliceerd door , op
4 April paaseditie van Sunday after 3 in Almere
17 maart 2010
FeestSunday After 3 · Easter edition
Datumzondag 4 april 2010
LocatieEindelijk Weer
Bunnies & eggs… so let’s go nuts!
Club Eindelijk Weer wordt de speeltuin van paashazen en bunnies! Levensgrote eieren en sensuele decoratie en natuurlijk de mooie partypeople! Dress like a sexy bunny en win een fotoshoot in de studio van Inclusivo, sealed with a kiss in the DJ booth! De lasershows en andere opwindende lichteffecten brengen je heerlijk diep in je flow. Gooi je haar los, laat je beschilderen door Inclusivo’s bodypaintster in je eigen design, laat je fotograferen en maak kans op een gratis nagelstyling van Inclusivo. Volg je hart, je ziel en je happy feet. Deze magische avond en nacht zullen er ook zinnenprikkelende cocktails te verkrijgen zijn tegen gereduceerde prijzen.



De Inclusivo DJ’s Melvin, Ruben Vitalis, Michael Satory en Diezel zijn op hun paasbest en laten het hart van deze speciale nacht sneller kloppen. De sensuele Joia Vita en swingende Albert, Frenckel, Gohan en Ossuary nemen jullie mee in hun heerlijke beats. En dan de sensuele shows van de altijd tip top danseressen....

Ga dit niet missen, neem je bunnies en paashazen mee. Zelfs Dance tv zal dit onvergetelijke evenement voor jullie komen vastleggen!
'Be there….with the Family…join us…we will make you dance!'

2 opmerkingen

 
Artiest House
Lekkere paashaas ;-)..Aanwezig!!!